Microsoft ninggalkeun "Apple Watch killer" na, Microsoft Band 2

microsoft-band

Microsoft masih henteu kéngingkeun perangkat kerasna pikeun ngayakinkeun pangguna, sareng ku kaputusan ieu bakal langkung parah. Upami anjeun ngagaduhan Microsoft Band 2, anu rada henteu dipikaresep, anjeun kedah terang éta Microsoft parantos ninggali proyék éta, yén gelang na henteu badé dijual deui, sahenteuna di toko resmina, sareng éta bahkan ngaleungitkeun alat pangembang janten anjeun moal tiasa ngadamel aplikasi énggal pikeun Microsoft Band 2. Aplikasi anu ditakdirkeun pikeun bersaing pisan sareng Apple Watch 2 bahkan henteu ngahontal hiji taun hirup.

Sababaraha minggu ka pengker gosip ngeunaan generasi anyar Microsoft Band tiasa caket dimimiti nalika diperhatoskeun yén stok gelang ngitung Microsoft mimiti low. Tapi berita na henteu ngan ukur moal aya pembaharuan taun ayeuna, tapi anu ayeuna ogé parantos lirén dijual, tanpa Microsoft nyarios nanaon tentang masa depan alat éta.. Catetan resmi ti Microsoft nyaéta kieu:

Kami parantos ngajual sadaya inventaris Band 2 anu aya sareng teu ngagaduhan rencana pikeun ngaleupaskeun alat Band sanés taun ieu. Kami komitmen pikeun ngadukung pangguna Microsoft Band 2 ayeuna ngaliwatan Toko Microsoft sareng saluran layanan palanggan kami.

Kami henteu terang naon komitmen Microsoft pikeun ngadukung pangguna ayeuna diwangun nalika aranjeunna bahkan mundur tina alat pangwangunan anu ngamungkinkeun nyiptakeun aplikasi pikeun pinggel éta. Malah hiji tim anu nuju damel di Windows 10 kana pinggel parantos dibongkar numutkeun inpormasi anu caket ka perusahaan. Warta anu goréng henteu ngan ukur pikeun naon hartosna ninggali alat anu umurna kirang ti sataun, tapi pikeun anu henteu dipercaya éta ngahasilkeun pangguna, anu ningali kumaha saatos nyéépkeun $ 250 dina pinggel Microsoft ninggang aranjeunna terdampar dina parobihan kahiji.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.