Modél munggaran Apple Watch asup kana daptar produk vintage

Apple Watch Series 0

Daptar alat-alat antik sareng luntur ayeuna ngagaduhan komponén énggal, Asli Apple Watch, anu munggaran, anu ditunggu-tunggu ku sadayana sareng Apple henteu ngaluncurkeun ... Leres, arloji éta anu leres-leres dianggo saéstuna ngeunaan kakuatan sareng kagancangan bakal teras nambihan daptar Apple ngeunaan produk anu antik sareng kadaluarsa.

Apple Watch aslina parantos mangrupikeun produk panen

Apple nganggap produk anu lami atanapi anu lami pikeun anu saatos aranjeunna mimiti dijual langkung ti lima tapi kirang ti tujuh taun. Dina hal ieu, alat-alat Apple diluncurkeun dina 2015 tapi sacara resmi ditepikeun dina 2014 sampurna sasuai sareng waktos anu diadegkeun ku perusahaan Cupertino sareng bakal janten bagian tina alat-alat lami ieu.

Salaku tambahan, Apple Watch generasi kahiji ieu atanapi "Series 0" lirén dijual sababaraha taun ka pengker janten ieu tim anu leres-leres pisan. Upami anjeun ngagaduhan salah sahiji Apple Watch Series 0 sareng anjeun kedah ngalereskeun anjeun masih tiasa gaduh alat suku cadang di luar apel sareng éta bakal gumantung kana kalepatan anu anjeun gaduh, éta tiasa direngsekeun. Logisna urang nyanghareupan alat lami sareng ku sabab kitu biaya perbaikan tiasa nyirian hoyong ngalereskeun atanapi ngarobih alat.

Waktuna ngalirkeun pikeun sadaya Jam Tangan Apple ieu anu mimiti ngaluncurkeun saatos seueur perusahaan téknologi sanésna ngaluncurkeun milikna. Apple Watch junun janten kasuksésan penjualan anu leres ampir ti mimiti na nyaéta modél anu mimiti saé pisan dina prosés sareng utamina dina waktos ngamimitian saatos dieureunkeun. Otonomi sanés gaduh Seri 7 ayeuna, jauh ti éta, tapi aranjeunna ngayakeun sadidinten. Bisi wae kami sateuacanna arloji anu di teraskeun di 2016 tah ayeuna giliran anjeunna pensiunan sadayana.

Saha diantara anjeun anu mésér Apple Watch anu munggaran sareng saha anu masih ngagaduhan éta? Ninggalkeun kami komentar Anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sol cenahna

    Kuring gaduh seri Apple Whatch 0 kalayan kotak na sareng sadayana, ayeuna seri 4 sareng kuring bakal teras-terasan resep aranjeunna

  2.   David cenahna

    Jam apel abdi ⌚️ "seri 0" Kuring parantos nganggona ti saprak dinten mimiti dijual, sareng dinten ayeuna damelna sampurna, layar safir anu ampir teu tiasa dibongkar. Poe éta kuring ngagaduhan perasaan mésér anu leres-leres répolusionér. Dinten ayeuna Apple parantos kaleungitan kahadéan anu ngabédakeun aranjeunna tina mérek sanés. ..

  3.   Gorka cenahna

    Kuring gaduh sareng jalan sampurna

  4.   JOGE cenahna

    Abdi mésér éta langsung tina kotak. Kuring masih gaduhna dina kaayaan anu saé pisan. Nyatana, kuring parantos nganggona dugi ka sababaraha bulan ka pengker, nalika kuring ngagentos ku séri 6. Sareng anjeun nyarios, éta tetep dugi ka dinten sampurna sareng pikeun panggunaan anu masihan, éta cekap. 😉

  5.   Edgar cenahna

    Kuring masih ngagem milik abdi unggal dinten. Moal lami deui kuring bakal ngarobih na pikeun séri 4 atanapi 5