Mophie Powerstation PD, ngecas gancang ngahontal batré éksternal

Ngecas gancang parantos janten salah sahiji kamajuan anu ningkatkeun otonomi alat urang, sanés tina segi jumlah, tapi tina segi naon dina waktu anu singget pisan urang tiasa gaduh batréna cekap deui kanggo tahan sababaraha jam deui. Dina kasus modél iPhone pangénggalna, sakitar 30 menit urang nampi biaya 50%, anu tiasa ngahemat urang sababaraha kali.

Nanging, nalika urang nyarioskeun aki-aki luar, hanjakalna urang ampir-ampiran kedah mundur diri kana muatan anu laun sacara konvensional, anu henteu masuk akal, sabab nalika anjeun nganggo batré éksternal éta pasti kusabab anjeun henteu lami teuing ngantosan . Mophie hoyong ngeureunkeun masalah ieu ku batré éksternal anyar anu aranjeunna nawiskeun ka kami kasaluyuan sareng fungsi Pangiriman Daya anu ngalangkungan USB-C masihan urang ngecas gancang dugi ka 18W. Kami parantos nyobian salah sahiji modélna sareng kami nyebatkeun kesan kami.

6700 mah sareng 18W + 5W dina kirang ti 150gr

Kami sacara khusus parantos nguji batré Powerstation PD, kapasitas anu panghandapna anu ditawarkeun ku mophie, tapi anu paling kompak. Heran yén batré leutik sapertos nawiskeun kami 6.700mAh, langkung ti cekap pikeun ngeusi ulang iPhone XS Max urang, kapasitas panggedéna Apple, dugi ka dua kali lengkep. Tapi éta ogé tiasa ngalakukeun éta ngan dina sajam sareng opat puluh lima menit, nalika batré konvensional sanésna bakal langkung ti 3 jam kanggo ngalaksanakeunana. Mangrupikeun kaunggulan anu hadé tina sistem Pangiriman Daya USB-C (PD), anu ngamungkinkeun anjeun ngahontal biaya 50% ngan dina 30 menit.

Leres éta pikeun ngahontal anu urang peryogikeun kabel khusus, USB-C ka Kilat cocog sareng PD anu ayeuna ngan ukur Apple anu ngajual sareng anu dibanderol € 25 (1 méter). Apple parantos ngamimitian masihan lisénsi ka pabrikan sanés pikeun ngahasilkeun aranjeunna sareng mudah-mudahan hargana turun nalika aya langkung seueur. Kalayan kabel jenis ieu sareng batré éksternal ieu ti mophie anjeun tiasa ngamangpaatkeun pangisian daya gancang dina sadaya iPhone anu cocog (ti iPhone 8 sareng saterasna) ogé dina sadaya telepon pinter Android anu cocog sareng PD, anu ningkat jumlahna. Urang bahkan tiasa nganggo éta pikeun ngeusi ulang iPad Pro kami, anu meryogikeun carjer 18W. Kapasitas PD Powerstation ieu henteu ngijinkeun pikeun ngeusian deui, tapi éta tiasa ngaluarkeun urang tina kasulitan.

Batréna ogé ngagaduhan sambungan USB konvensional sareng kakuatan ngecas cangkang 5W sahingga anjeun tiasa nge-recharge alat sanés dina cara konvensional dina waktos anu sami. Ngecas deui batré éksternal dilakukeun ngalangkungan USB-C, anu ngamungkinkeun ogé urang ngalengkepan langkung tiheula tibatan nalika nganggo microUSB. Kabel pikeun ngeusi ulang batréna kalebet dina kotak. Éta mérek bumi pikeun ngagaduhan LED nunjukkeun sésana tina batréna, anu diaktipkeun ku mencét tombol di kénca, ku cara ieu urang bakal salawasna terang batréna sésana sareng upami perlu diisi deui.

Pendapat editor

Kalayan ukuran anu kompak pisan, mofie Powerstation PD ieu mangrupikeun aksésori anu sampurna anu anjeun tiasa bawa dina kantong atanapi bahkan saku jaket atanapi calana dina ngantosan yén iPhone anjeun kedah ngeusian ulang sateuacan akhir dinten. Kasaluyuan sareng Pangiriman Daya sareng kakuatan 18W bakal ngamungkinkeun anjeun ngeusi ulang dugi ka 50% ngan dina 30 menit, lega nalika anjeun ngagaduhan kaayaan darurat. Kalayan harga € 59,95 dina halaman wéb mofie (link) mangrupikeun aksésoris anu penting pikeun anu henteu mampuh pikeun henteu nganggo smartphone di tengah dinten.

mophie Powerstation PD
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
59,95 €
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Gancang
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain bijaksana sareng kompak
  • LEDs indikator muatan sésana
  • Ngecas gancang sareng PD 18W
  • USB tambahan

Kontra

  • Teu kalebet USB-C kana kabel Kilat

Galeri Gambar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.