musiXmatch méré parobahan anu radikal dina panganteur pangguna na

musiXmatch saloba anjeun bakal terang mangrupikeun patokan dina ios salaku katalog lirik tina lagu-lagu di dunya, ieu kumaha aplikasi na kéngingkeun ceruk anu lumayan dina telepon sélulér ti seueur pangguna, bahkan kasuburan aplikasi kadang-kadang didaptarkeun pikeun streaming eusi musik.

Perbarui atanapi maot aranjeunna kedah mikirkeun kantor musiXmatch, sareng éta dina versi 7.0 aranjeunna parantos ngajantenkeun parobihan anu paling radikal dugi ka ayeuna, adaptasi langkung saé pikeun standar ios sareng pasar aplikasi sacara umum.

Versi anyar ieu pastina langkung warni sareng buleud, ngadopsi sistem kartu anyar kalayan warna anu kuat sareng sakaligus saderhana, tanpa teuing kasohor, anu tiasa museurkeun perhatian pangguna kana anu leres-leres penting, lirik lagu na. Kitu ogé, sistem Widget énggal bakal ngamungkinkeun kami ngontrol sistem sareng aksés kana lirik lagu anu urang parantos atur bari henteu kedah ngalebetkeun aplikasi, ogé diluyukeun sareng desain énggal aplikasi anu langkung saderhana.

Sanaos piring bintang pasti aya detéktor lagu na, éta ngaidéntifikasi naséndok sareng aksés sacara instan katalog lirik lagu pangageungna ti sakumna dunya, éta henteu gampang, anjeun kedah mikir. Salian ti sadayana ieu, Bumi anyar nawiskeun kami aksés gancang pikeun mendakan lagu sareng campuran anyar, sareng daptar puter siap-siap saukur pikeun anjeun pencét «play». Nya kitu ogé, anjeun bakal resep sambungan langsung sareng Spotify sareng Apple Music, ngimpor daptar puter anjeun. Aplikasi na beuratna henteu kirang ti 120 MB, tapi éta harga pikeun mayar katalog panglegana anu tiasa dibayangkeun. Jelas cocog sareng watchOS sareng ogé sareng iMessage, gratis gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Albert moreno cenahna

    Parobihan-parobihan ieu dinten-dinten parantos pikareueuseun.
    Abdi resep hurup ageung sareng maneuh. Ayeuna kuring teu boga pilihan. Hurufna leutik sareng nalika anjeun némpél éta ngaleungit sababaraha detik, anu raoseun pisan .. Pikareueuseun. Éta henteu ngalayanan kuring deui.
    Bahwa aranjeunna ngalereskeun tapi jalma-jalma anu henteu resep sinkronisasi hurup tina hurup ku hurup ngagaduhan pilihan atanapi nalika aranjeunna lereskeun kami gaduh hurup ageung.
    Abdi super kuciwa sareng gumbira ngeunaan aplikasi éta.
    Abdi henteu terang naon anu kajantenan, sabab kami henteu ngagaduhan pilihan. Aranjeunna parantos ngancik sadayana pikeun urang.
    Abdi Premium, tapi upami aranjeunna henteu masihan kuring pilihan pikeun balik sareng hurup ageung sareng nalika anjeun maénkeun éta moal ngaleungit sababaraha detik, éta bakal pikareueuseun sareng kuring henteu terang naha kuring ' kuring bakal teraskeun.

    Wasalam