Naékna sareng turunna Apple Arcade, carita gagalna

Tanggal 2 Juni, Apple Arcade ngarayakeun bulan berturut-turut anu kadua tanpa kalebetkeun kaulinan anyar dina katalog na. Hal anu matak héran upami urang ngémutan yén perusahaan Cupertino ngaluncurkeun jasa ieu tepatna sareng tujuan nyugemakeun para gamer ku berita anu ngahibur.

Janten kumaha, bulan kadua anu berturut-turut ieu tanpa pertandingan ngajantenkeun kaayaan Apple Arcade jelas pisan dina katalog jasa perusahaan Cupertino, di Limbo mutlak. Henteu sadayana chiringuitos anu diciptakeun ku perusahaan Cupertino kedah suksés, sareng sigana Apple Arcade ngan ukur mastikeun ieu.

Ti mimiti hype sareng cymbal dugi ka tiiseun

Perusahaan Cupertino ngumumkeun tanggal 10 Séptémber 2019 peluncuran layanan langganan énggal, salah sahiji anu dipikaresep ku Steve Jobs. Dina hal ieu urang nyarioskeun protagonis urang ayeuna, Apple Arcade. Peluncuranana dijadwalkeun pikeun 19 Séptémber di langkung ti 150 nagara sareng sésana mangrupikeun sajarah. Anjeunna sumping sareng presentasi Bombo sareng platillo, sareng sasih sidang kanggo sadaya pangguna sareng sababaraha kolaborasi sareng Konami sakumaha ogé Kota Mainan Frogger mitos. Nanging, sigana sadayana aya dina cai borage.

arcade

Warta ngeunaan Apple Arcade di 2021 ampir teu aya, ti jaman ka jaman ngumumkeun katalog ngeunaan rilis anyar anu seueurna henteu ngagaduhan indéks éksklusif anu pikaresepeun sareng anu sigana langkung sami. Pamekar video game ageung tetep rada jauh ti Apple Arcade, mutuskeun bet di toko aplikasi tradisional dimana aranjeunna sigana bakal kéngingkeun pendapatan anu langkung ageung pikeun konténna. Sajauh dua bulan teu aya hiji judul anyar dina Apple Arcade, Naha anjeun tiasa ngabayangkeun sampéan média digital upami ieu dilakukeun ku Netflix atanapi HBO?

Pernah ngalaman banding nyata

Henteu yén lingkungan buruan pidéo parantos pasti beku ti saprak éta, aya sababaraha kasuksésan anu hébat dina App Store sapertos Call of Duty Mobile atanapi Geshin Impact. Kanyataanna nyaéta Apple Arcade sigana dikaluarkeun ku kaulinan kasual leutik. Sareng éta julukan Arcade sigana diangkat kana éksprési maksimal, Nanging, Aranjeunna henteu nawiskeun daya tarik naon sareng anjeun panginten tungtungna nyéépkeun langkung seueur dina langganan bulanan tibatan anjeun nanem modal dina gim video sapertos éta pikeun alat sélulér anjeun.

Bolaykeun Arcade Apple

Apple henteu tiasa maénkeun trik hébat Apple TV, dina cara anu sami sareng kaulinan ieu jauh tina kamampuan nempatkeun GPU alat Apple sapertos iPad Pro atanapi iPhone pangénggalna ngalawan tali. Kanyataanna nyaéta aranjeunna mangrupikeun pidéo anu jarang janten tantangan ngahibur sareng anu henteu leres-leres caang dina bagian téknis ogé, Naon daya tarik na? Nya, ngan saukur henteu. Nyatana, kuring ragu yén seueur pangguna parantos mutuskeun pikeun neraskeun jasa sababaraha bulan ka hareup kecuali upami anjeun gaduh langganan Apple One.

Asét hébat Apple TV

Apple teu ngagaduhan konsol, sareng kami nyarios sareng anjeun sateuacanna di kompilasi kagagalan hébat Apple (dimana urang ayeuna tiasa ngalebetkeun Apple Arcade) de Pipin, konsol parusahaan Cupertino. Kami moal nyalahkeun anjeun upami anjeun henteu émut, moal aya anu émut. Nyatana, panginten éta tiasa nempatkeun Tim Cook kana perhatosan ngeunaan kasaluyuan lebet pasar sakumaha kanibalistik sapertos gim video. Apple Arcade parantos janten korban anu pang anyarna sareng salah sahiji alesan na nyaéta kanyataanna éta henteu ngagaduhan platform pikeun ngamajukeun pinuh pidéo na.

Apple TV panginten mangrupikeun platform anu saé, kalayan seueur kakuatan pikeun kaulinan sabab di mana nongkrong sareng kulawarga atanapi bahkan pikeun barudak alit di bumi. Hayu urang nyanghareupan éta, Apple TV kalayan téknologi pamrosésan Apple bakal ngantepkeun naon-naon anu dipikahoyong ku Nintendo Switch, ngabuktikeun yén grafik sanés sadayana. Salaku tambahan, Apple ogé ngumumkeun kalayan kasohor pisan kasaluyuan terjal tina Apple TV kalayan kontrol PlayStation 5, DualSense.

Sareng sanaos sadayana ieu, Apple TV tetep sanés alat anu pikaresepeun kusabab seueur alesan, nalika éta kedah janten alat utami anu ngalangkungan sadaya pavots Apple Arcade. Nanging, Apple parantos fokus kana platform sélulér, henteu hoyong sadar yén slot tiasa dianggo saé pisan dina ponsel. (teu aya Candy Crush sanés kaulinan pidéo ...).

Tanpa référénsi atanapi game franchise anu saé

Upami anjeun ningali éta, tungtungna urang mendakan hal anu biasa dina grafik, Call of Duty anu ganjil, Fortnite "anyar", anu Mayar-to-win sapertos FIFA 21 sareng sajabina. Nanging, di Apple Arcade hiji-hijina hal anu parantos ngabuka saeutik kami nyaéta salinan murah tina Mario Kart anu ngurus landak biru sareng SEGA, perusahaan anu nolak maot sacara permanen. Sakumaha nyeri ningali Sonic dina kaayaan sapertos kitu, kanyataanana nyaéta gim video na henteu cekap mayar sakitar lima euro sabulan.

Sareng ieu anu kumaha Apple, sanaos waktos ieu, henteu tiasa bersekutu nyalira ku franchise anu ageung pikeun nawiskeun kontén anu pikaresepeun pikeun pangguna, urang gaduh Electronic Arts anu ngajantenkeun sadayana anu janten emas, Waralaba Star-style Wars, khusus hubungan sareng Disney Pixar sareng sadayana anu diwakilanna. Nanging, henteu aya karakter karismatik atanapi bintang pamasaran anu muncul dina sampul Apple Arcade, dina hal ieu, Naon anu bakal narik anjeun pikeun mayar jasa?

Ieu sababna Apple Arcade luka parah, abdi henteu terang naha langkung parah yén sababaraha pangguna hilap yén éta aya atanapi seueur anu sanés henteu kantos nguping langsung jasa éta. Samentawis waktos éta, urang bakal tetep maénkeun anu ganjil Gratis-to-Play tina moralitas anu diragukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Huguinho Rojas cenahna

    Haha, naon média Spanyol sareng Apple? Kuring parantos ningali sapertos tilu tulisan dina sababaraha baris ngagorowokkeun omong kosong bahkan bohong sapertos catetan ti El País anu nyebatkeun Alto's Odyssey moal tiasa diunduh deui ti App Store, anu mangrupakeun bohong anu jahat; sareng di dieu aranjeunna henteu nyebatkeun yén dina sasih April aya pembaruan masif jasa anu kalebet judul kaliber langkung ageung sapertos Fantasian atanapi bahkan ti Platinum Games. Pantes dikritik Apple tapi ulah bias sareng di luhur sadayana, tong nganggo bohong, éta katingalina goréng sareng matak pikasieuneun. Teu aya ragu yén perusahaan tangtu anu dimimitian ku S ngagaduhan aranjeunna dilatih kalayan hadé sahingga némbak dimana-mana tanpa ningali reputasina.