NAB negeskeun yén Apple ngaktipkeun chip FM alatna

Pernyataan pangénggalna ti Cupertino pikeun paménta National Association of Broadcasters (NAB) anu nyuhungkeun aranjeunna ngaktipkeun chip FM ku sabab aya musibah alam, di mana komunikasi lirén damel, para pangguna tiasa diinpormasikeun sepanjang waktos ngalangkungan radio, éta duanana iPhone 7 sareng iPhone 8 henteu ngagaduhan chip radio FM ogé anténeu alat-alat ieu ngadukung sinyal band ieu. Tapi sinetron sigana henteu réngsé di dieu, ti saprak anu NAB nyatakeun yén éta ngagaduhan mamang ngeunaan éta sareng parantos ngadesek deui perusahaan pikeun ngaktipkeun pilihan ieu dina modél salajengna.

Dina blog asosiasi ieu, aranjeunna parantos nyebarkeun tulisan anyar anu saatos diajar ngarobih iPhone 8, parantos diverifikasi kumaha iPhone 8 nganggo chip Broadcom anu ngahijikeun chip FM janten perusahaan anu berbasis di Cupertino ngagaduhan perangkat keras anu diperyogikeun pikeun alat-alatna pikeun nawiskeun dukungan radio, anu bertentangan sareng pernyataan panganyarna Apple ngeunaan hal ieu, dimana aranjeunna nyatakeun:

Apple paduli pisan ngeunaan kasalametan pangguna kami, utamina dina waktos krisis, naha kami nyusun solusi kaamanan modéren pikeun produk kami. Pangguna tiasa mencét jasa darurat sareng ngaksés inpormasi KTP médis langsung tina layar konci, sareng kami ngaktipkeun béwara pamaréntah darurat, mimitian ti peringatan cuaca dugi ka peringatan AMBER. Model iPhone 7 sareng iPhone 8 henteu ngagaduhan chip radio FM atanapi anténeu anu dirancang pikeun ngadukung sinyal FM, janten teu tiasa ngaktipkeun panarimaan FM dina produk ieu.

Dina tulisan anu sami, The NAB banding ka CEO Apple Tim Cook, nyorot jumlah topan tempat asalna, Mobile di Alabama, parantos ngalaman ti saprak 1969 salian ti nelepon ka perusahaan pikeun ngaktipkeun dukungan sakaligus pikeun pita FM, sareng yén pangguna anu kajantenan tiasa diwartosan salamina tina beja panganyarna.

Upami Apple henteu ngagaduhan jasa musik streaming Kamungkinan fungsionalitas tambahan tina chip komunikasi iPhone parantos diaktipkeun, tapi upami anjeun ngaktipkeunana, sigana seueur pangguna bakal lirén nganggo layanan musik streaming, sanaos sanésna kedahna, sahenteuna sacara téoritis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.