Naha émotikon henteu muncul dina iPhone kuring?

IPhone emojis

Dina artikel ieu kami némbongkeun Anjeun alesan pikeun Naha émotikon henteu muncul dina iPhone?. Emoticon parantos, mangtaun-taun, cara anu paling gancang sareng paling gampang pikeun nganyatakeun émosi sareng parasaan utamina.

Kalayan datangna tina mémoji, Apple ngalegaan kamampuhan emojis, sahingga pamaké jieun emoticon khusus sareng ramo anjeun. Upami alat anjeun parantos lirén nunjukkeun emojis atanapi henteu kantos gaduh pilihan éta, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun alesan sareng solusi anu mungkin.

Emoticon henteu muncul dina iPhone kuring

emoticon iPhone teu muncul

Alesan pikeun patarosan naha emoticon henteu muncul dina iPhone diringkeskeun dina 3:

  • alat heubeul
  • Alat tanpa ngamutahirkeun ka versi panganyarna
  • Kibor tina emojis geus dihapus

alat heubeul

Apple ngenalkeun emojis sareng ios 5 ngabebaskeun, Vérsi nu teu ngahontal iPhone 3G. Upami alat anjeun henteu nunjukkeun atanapi ngijinkeun panggunaan emojis, anjeun parantos terang kunaon.

El iPhone 3G tetep dina ios 4. Ieu rada saperti teu mirip, kiwari, sagala pamaké bakal bisa neruskeun migunakeun alat ieu.

Nanging, sigana alat-alat anu pencét pasar engké, teu acan diropéa kana versi nu leuwih anyar nu mimiti ngawengku rojongan pikeun emojis.

Alat tanpa ngamutahirkeun ka versi panganyarna

Périodik, Apple ngenalkeun emojis anyar ngaliwatan apdet software. Pikeun tiasa ningali sareng nganggo emojis ieu, anjeun kedah masang versi panganyarna tina ios.

Henteu ngan ukur tiasa ngaraosan emojis, tapi kusabab ku cara ieu, iPhone urang bakal salawasna ditangtayungan sateuacan sagala kerentanan anu parantos dideteksi boh dina sistem sareng dina aplikasi anu nyusun éta.

Kibor tina emojis geus dihapus

Upami alat kami diénggalan kana vérsi pangénggalna sareng emojis henteu muncul di mana waé, masalahna aya dina keyboard emojis.

Upami urang teu gaduh keyboard emoji dipasang, éta moal tiasa dianggo dina alat urang. Hiji-hijina solusi pikeun ngabéréskeun masalah ieu nyaéta masang deui keyboard emoji dina iPhone.

Kumaha carana masang keyboard emoji dina ios

Para masang keyboard, boh tina emojis atanapi basa anu sanés, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap:

pasang keyboard emoji dina ios

  • Kami aks√©s ka set√©lan alat urang ngaliwatan layar utama.
  • Dina Set√©lan, penc√©t dina umum.
  • Teras, penc√©t dina Keyboard > Teclados
  • Penc√©t kana Tambihkeun keyboard anyar.
  • Dina daptar, urang n√©angan Emoji tur klik dinya pikeun masang.

Para install kibor dina basa séjén, urang kedah ngalakukeun léngkah anu sami.

Kumaha ngagunakeun emoticon dina iPhone

make emoticons on iPhone

Sakali kami geus dipasang keyboard emoji dina iPhone, nalika urang ngakses kibor, hiji ikon emoticon dipintonkeun dina layar. pojok kénca handap kibor.

Ngaklik dinya bakal nembongkeun duanana mémoji pribadi yén kami geus dijieun, kitu ogé sakabéh kumpulan emojis kaasup dina versi ios yén kami geus dipasang.

make emoticons on iPhone

Tapi, upami salian kibor dina basa Spanyol sareng emojis, kami parantos masang kibor dina basa sanés, ikon anu masihan kami aksés kana émotikon. aya di sisi katuhu tombol nu mere kami aksés ka duanana angka na karakter husus.

Lamun urang klik dina dunya, kibor anu dipidangkeun di belah kénca juru handap, kibor bakal ngalih antara sadaya anu dipasang. Upami urang tetep pencét, turun-handap bakal ditingalikeun sareng sadaya keyboard anu dipasang.

Kumaha ngagentos kecap sareng emojis dina téks dina iPhone

Nalika urang ngetik dina aplikasi naon waé, ios otomatis nunjukkeun hiji emoji dumasar kana kecap yén kami geus ditulis dina saran bar. Upami urang hoyong nganggo emoji éta, urang kedah klik éta sareng kecapna bakal diganti ku emoji.

Upami urang cukup untung yén bunderan réréncangan urang nganggo platform olahtalatah Apple, Messages, urang henteu kedah ngaklik émotikon anu dituduhkeun ku keyboard, sabab aplikasi sacara otomatis ngamungkinkeun urang ngaganti kecap ku emojis.

Upami urang hoyong ngamangpaatkeun pungsionalitas aplikasi Pesen ieu, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

  • Urang nyerat t√©ksna dina paguneman nu urang geus dijieun atawa nyieun nu anyar.
  • Teras urang pindah ka keyboard emoji ngaklik dina ikon nu ngagambarkeun aranjeunna.
  • Salajengna, alat urang bakal parse sakab√©h kecap dina t√©ks na bakal nunjukkeun urang dina jeruk kecap anu gaduh emoji anu cocog.
  • Ku ngaklik kecap dina oranyeu, urang bakal otomatis ngaganti kecap ku emoji anu cocog.

Kumaha ngagunakeun emoticon dina Mac

nganggo emoticon dina Mac

Apple ngajadikeun sadia ka sadaya pamaké macOS, lruntuyan sarua emoticons sadia on ios, kaasup versi béda nurutkeun warna kulit.

Upami anjeun nganggo versi macOS panganyarna, anjeun tiasa nganggo émotikon anu sami anu sayogi dina versi panganyarna tina ios anu sayogi. Upami henteu, anjeun ngan ukur tiasa nganggoos anu Apple parantos diwanohkeun dina versi anu anjeun anggo.

Beda sareng ios, upami urang hoyong ngaksés emojis, urang teu bisa ngaganti keyboard, Tapi urang kudu, pikeun ngakses, urang kudu make potong kompas keyboard ti posisi kursor dimana urang hayang nambahkeun emoticon nu.

Sakali kami geus nempatkeun kursor dimana urang r√©k nempatkeun hiji atawa leuwih emoticons, urang bakal mencet kenop Kontrol + Komando ‚Ćė + Spasi. Ku ngaklik unggal sahijina, aranjeunna bakal dipintonkeun dina t√©ks.

Kalayan potong kompas keyboard ieu, urang og√© tiasa nyerat pictograms, simbol teknis, p√©lor, tanda jeung simbul baku siga ‚Ćė ‚éč ‚Źé ‚éÜ ‚éČ ‚ć∂ ‚Ėļ ‚óĽÔłé ¬ģ ‚ėéÔłé

Kumaha cara nambihan keyboard dina iPhone

  • Kami aks√©s ka set√©lan alat urang ngaliwatan layar utama.
  • Dina Set√©lan, penc√©t dina umum.
  • Teras, penc√©t dina Keyboard > Teclados
  • Penc√©t kana Tambihkeun keyboard anyar.
  • Dina daptar, urang n√©angan nami basa anu urang hoyong pasang salaku keyboard tur klik dinya pikeun masang.

Kumaha miceun keyboard dina iPhone

nyabut keyboard dina iPhone

  • Kami aks√©s ka set√©lan dina iPhone tina layar utama.
  • Urang buka m√©nu umum.
  • Teras, penc√©t dina Keyboard > Teclados
  • Pikeun nyabut keyboard, urang geser arah k√©nca teras penc√©t dina mindahkeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.