Naha teu aya dikte dina keyboard pihak katilu pikeun ios?

Diktip Berita iPhone

La fungsi dikte Dina édisi pangénggalna ngeunaan ios, éta hususna kapaké pikeun kaayaan anu tangtu, tapi, pastina anjeun sadar yén upami urang milih keyboard pihak katilu di ios 8, urang kedah nyerah.

Kunaon éta urang teu tiasa nganggo ngetik sora dina keyboard pihak katilu? Alesan utama nyaéta Apple henteu ngijinan aksés kana API anu ngamungkinkeun ngagunakeun fitur ieu, ku alatan éta, pamekar henteu tiasa nerapkeun diktasi dina keyboardna sorangan.

Nyanghareupan kaayaan ieu, hiji-hijina jalan kaluar anu mungkin nyaéta pikeun masing-masing pamekar kanggo ngempelkeun sistem dikte anjeun sorangan ku sora dina panerapannana, hal anu henteu tiasa dilakukeun pikeun seueur diantara aranjeunna kusabab kurang sumberdaya. Halangan utama sanésna nyaéta keyboard pihak katilu aranjeunna henteu ngagaduhan aksés kana mikropon tina iPhone janten upami aya sistem pangenal sora alternatif kana anu ditawarkeun Apple, éta henteu tiasa dianggo ku alat anu ayeuna disayogikeun ku Apple.

Sanaos alesan naha Apple henteu ngijinkeun aksés kana sistem dikte sora na teu pati dipikaterang, sadayana sigana nunjukkeun yén éta disababkeun ku perjanjian lisénsi antara Apple sareng Nuance. Émut yén Nuance nyaéta tukangeun téknologi anu tanggel waler pikeun mikawanoh naon anu urang nyarios kana keyboard ios 8 sareng ka Siri.

Nyanghareupan kaayaan ieu, urang ngan ukur tiasa ngantosan Apple ngaleupaskeun API Dina vérsi kapayun tina iOS 8 SDK atanapi panginten parantos di ios 9. Touch ID ogé mimiti éksklusif dianggo ku Apple sareng dinten ayeuna pamekar tiasa nerapkeun panggunaan na dina aplikasi na, janten, panginten sami bakal kajadian sareng sistem dikte dina waktos payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   djpao2933 cenahna

    sok taroskeun ka kuring éta

  2.   Antonio cenahna

    Basajan, kusabab Apple henteu resep, aranjeunna bakal ngembangkeun sorangan.