Nalika iPhone 6 Plus salamet 54 dinten handapeun laut

Bart-iPhone

Kadang-kadang béntang ngajajar sareng kajadian luar biasa kajadian. Hal anu biasa nyaéta lamun urang leungit iPhone di tengah laut, urang angkat sareng éta harepan gaduh deui dina panangan urang hiji dinten deui. Ieu pisan anu dipikirkeun ku protagonis carita ieu ... Tanpa terang yén, 54 dinten saatos sagara ngelek alat anu dipikacinta, anjeunna bakal gaduh deui sareng anjeunna.

Bener nyaéta carita na henteu pikaresepeun. Éta ngeunaan jalma anu, sapertos seueur anu sanés, ngiringan nganggo iPhone sareng palindung anu ngajaga anjeunna aman tina cai. Dina hiji waktos, nalika dina kayak, subjek murag kana cai sareng iPhone na 6 Plus. IPhone aya dina kantong tahan cai anu ngagantung dina tali beuheung, tapi kumaha waé nalika kaluar tina cai éta teras-terasan kaluar sareng murag kana laut.
Sanaos aranjeunna nyobian mendakan anjeunna saatos musibah, éta henteu mungkin pisan. Nyanghareupan kaayaan ieu, hal anu paling masuk akal anu bisa dilakukeun ku sobat musibah urang nyaéta aktipkeun mode iPhone's Lost, bahkan kalayan henteu ngarep-ngarep kantos pulih deui smartphone. Naon kejutan anjeun nalika, 54 dinten saatos kajadian éta, anjeun nampi peringatan béwara yén iPhone anjeun parantos diaktipkeun deui.

Carita ieu dipungkas ku pasamoan anu marahmay antara jalma anu ningali kantong anu aya iPhone nalika diving sareng anu gaduh aslina, anu reuwasna ningali kantong pelindung parantos ngalaksanakeun tugasna kalayan sampurna, henteu ngantepkeun cai sakedik cai dina sasih éta atanapi sahingga iPhone nyéépkeun jero-jerona. Anjeun tiasa maca carita lengkepna di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Subjék iPhone cenahna

    Carita anu saé, éta henteu gaduh alien.

  2.   Anti Padamelan cenahna

    Di sagigireun judi sareng slut.

  3.   ceremé cenahna

    Naon carita kurangna nyaéta kagunaan, buka halaman ayeuna.

  4.   Jose cenahna

    Serius, anjeun ngan ukur nyebarkeun sampah, sababaraha salinan témpél, jalma henteu lirén humandeuar, sareng anjeun masih sami, sareng teras jalma nyarios yén upami urang henteu resep éta kami henteu lebet. Upami urang ngawadul, éta mangrupikeun hal, sareng dinten urang merhatoskeun sareng henteu lebet, anjeun bakal heran naha anjeun henteu acan ngagaduhan seueur kunjungan.

  5.   palsu cenahna

    Warta na palsu, ieu ngeunaan pamasaran rahasia, tapi kusabab aranjeunna henteu ngabédakeun naon-naon di dieu, janten urang balik.

  6.   Miguel Hernandez cenahna

    Bau pikeun kuring yén carita na ngan ukur publisitas rahasia. Tapi sahenteuna éta panasaran.