Nanoleaf ngalegaan sistem Thread kana sababaraha panél na

Nanoleaf mangrupikeun firma alat pencahayaan pinter anu paling menarik anu parantos dianalisis di dieu, dina iPhone News. Aranjeunna nawiskeun alternatif anu pikaresepeun pisan pikeun masihan sentuhan pencahayaan anu khas di bumi kami, janten kami salawasna merhatoskeun berita-berita merek kahareup anu urang pikaresepeun.

Ayeuna Nanoleaf parantos ngalebetkeun sistem Thread dina dua panel cahaya sanésna kalayan tujuan nawiskeun paningkatan konéktipitas. Ku cara kieu, Nanoleaf tetep mingpin proposal anu menarik pikeun alat-alat sapertos kieu, khususna museur kana ngahias tanpa narik perhatian.

Sistem Thread ngamungkinkeun panggunaan alat-alat sanésna, boh Nanoleaf boh merek pihak katilu, bertindak salaku «router» bantu, nyaéta, jenis «jala» sasak atanapi alat ékspansi WiFi anu ngalangkungan produk Nanoleaf tiasa ngahontal tujuan utama router sanajan jaringan WiFi aslina henteu tiasa ngahontal daérah anjeun. Anu mimiti tina alat ieu nyaéta HomePod Mini ti perusahaan Cupertino, nyorot yén kanggo waktos ayeuna, ngan produk Apple bakal tiasa nedunan protokol Thread diperlukeun pikeun produk Nanoleaf. 

Nanging, mérekna mastikeun yén éta bakal gancang ngahijikeun produk sanés, ogé ti Google, sapertos Nest Hub Max generasi kadua. Tanggal diterapkeunna alat-alat énggal ieu anu bakal direnovasi tina Bentuk Nanoleaf sareng Unsur Nanoleaf henteu pati jelasNajan kanyataan yén Nanoleaf diterbitkeun aranjeunna pas mungkin, aranjeunna geus diropéa tanggal pangiriman maranéhna pikeun "pisan pas", sangkan teu bisa mere informasi nu leuwih husus ngeunaan eta. Dina tingkat harga, sadayana nunjukkeun yén aranjeunna bakal tetep sapertos anu sateuacanna tanpa aya variasi anu jelas. Simkuring miharep anjeun bisa ngarasakeun ulasan kami produk Nanoleaf dieu on iPhone News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.