Naon anu énggal dina ios 8.3 Béta 1

ios-8-3-Béta-1

Béta munggaran ios 8.3 sumping siang ayeuna ku reuwas sareng sanaos, sapertos anu urang béjakeun ku anjeun dina berita, dipikanyaho yén Apple parantos lami ngagarap versi anyar ieu, sakaligus sareng ios 8.2, eusi ios 8.3 éta henteu kanyahoan pisan. Sakedik-sakedik urang nampi inpormasi ngeunaan berita anu dibawa ku Béta ieu. Sadaya inpormasi ieu di handap.

CarPlay nirkabel

CarPlay

Nalika Apple ngaluncurkeun CarPlay éta nguciwakeun pikeun seueur yén diperyogikeun pikeun nyambungkeun iPhone kami ka USB mobil pikeun nganggo éta. Sanaos dina perjalanan anu jauh tiasa janten kauntungan supados henteu ngeureunkeun batré alat kami, éta henteu perlu pikeun seueur perjalanan pondok, anu seuseueurna dianggo ku sadidinten. Tah ieu sigana parantos dinomeran sababaraha dinten na, sabab upami mobil anjeun gaduh CarPlay, anjeun tiasa nyambung sacara nirkabel tina versi anyar ieu.

Keyboard emoji énggal

ios_8_3_emoji

OS X 10.10.3, sistem operasi Apple's Mac, parantos nyandak parobihan kana keyboard emoji, kalayan kamungkinan kalebetkeun "gambar" énggal pikeun kalebetkeun kana pesen urang. Apple ogé parantos ngarobih keyboard emoji dina béta anyar ieu sanaos ayeuna henteu sigana yén aranjeunna parantos ngempelkeun ikon énggal.

Dukungan pikeun Verifikasi XNUMX Léngkah Google

Google

Fitur anyar sanés anu ogé sumping dina béta panungtung OS X 10.3.3 sareng ayeuna nembongan dina béta ios 8.3: dukungan kanggo verifikasi dua-léngkah tina akun Google.

Kabaruan anu sanés

  • Dukungan Apple Pay di Cina ngalangkungan Union Pay

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.