Naon anu urang ngarepkeun tina WWDC 2013?: Hardware

WWDC 2013 Hardware

 

Ngan saminggu saatosna WWDC 2013 sareng akhirna hayu urang tingali Tim Cook naék kana panggung pikeun nyebarkeun berita yén Apple parantos siapkeun pikeun kami, kami masihan anjeun analisis pang anyarna ngeunaan naon anu tiasa ditepikeun ku para eksekutif perusahaan apel dina 10 Juni, dumasar tangtosna ngeunaan rumor, kabocoran sareng akhirna atas kahoyong pangguna, anu sakali deui ngantosan nguping tina perangkat keras énggal, ngarepkeun sakedik ningali hiji alat anyar Éta catetan salian ti ios 7 anu diarepkeun.

Komputer

Urang kedah waspada kana kontéks anu Keynote ieu bakal dilaksanakeun, sabab WWDC mangrupikeun konperénsi pangembang, dimana berita ngeunaan parangkat lunak sareng jasa biasana diumumkeun, janten seuseueurna nunjukkeun yén urang henteu ningali anu énggal. Alat ios némbongan salajengna Senén, sanaos leres, parantos aya anu nyarios yén bakal aya kamungkinan anu hébat pikeun kumaha carana Mac Pro antukna bakal nampi renovasi anu ditunggu-tunggu, salian ti ngantosan jajaran anyar MacBook Air kalayan dikabarkan tampilan rétina, ogé pembaruan garis MacBook sareng sababaraha paningkatan dina fitur na kusabab panggunaan generasi anyar prosesor Intel Hawell.

iPad mini 2 sareng tampilan Rétina

iPad mini 2

Sanaos sigana henteu dipikaresep, kamungkinan laten yén urang ogé tiasa ningali séri produk ios anyar, atanapi sahenteuna salah sahiji diantarana, anu paling dipikaresep anu tiasa muncul nalika acara ieu nyaéta iPad mini 2.

Ieu saatos hasil anu suksés pisan tina mini iPad aslina, anu ngahasilkeun yén mangtaun-bulan aya anu nyarioskeun ngeunaan generasi kadua tablet 7,9 inci ieu anu bakal langkung nonjol pikeun ngahijikeun tampilan rétina, anu pikeun seueur teuing kaget dina versi munggaran saatos Apple jelas mutuskeun pikeun ngalakukeunana tanpa nurunkeun biaya.

IPhone 5S atanapi iPhone 6?

iPhone 6

Jumlah telepon pinter anu teu lami anu anyar anu dileupaskeun unggal dinten kalayan spésifikasi téknis anu mengesankan tiasa maksa Apple ngantisipasi diluncurkeun generasi anyar na iPhone tanpa terang upami urang bakal ningali iPhone 5S atanapi naha urang langsung kana anu anyar iPhone 6, dina gerakan anu badé nyasar kaayaan di pasar, nampilkeun modél telepon anyar anu dirancang dina Cupertino yén numutkeun rumor bakal ngagaduhan awak anu langsing sareng Rétina tampilan ku dua kali piksel tina anu ayeuna, ngahontal resolusi 1080p.

iPhone béaya rendah

Anggaran-iPhone-Martin-Hajek-004

Deui pasar maksa Apple pikeun ngalakukeun hiji hal anu urang henteu biasa, ngaluncurkeun a IPhone langkung mirah Abdi nganggo cangkang polikarbonat tibatan aluminium anodized janten langkung diaksés ku umum.

Hal ieu disangka ku desain langkung melengkung anu bakal dianggo sababaraha warna (mirip sareng anu katingali ku iPod Touch anyar) kalayan layar anu ukuranana sami sareng iPhone 5 anu bakal ngaleungitkeun kamungkinan disebat iPhone mini. Di dieu kedah dicatet yén pikeun seueur jalma teu dipikaresep yén Apple bakal mutuskeun pikeun ngaluncurkeun produk "low-end", janten sanés alat murah upami janten kanyataan, sapertos anu kajantenan sareng iPad. Mini.

iWatch

iwatch-3D-03

Sugan alat anu paling diantisipasi ku penggemar Apple, produk anyar anu bahkan henteu acan dikonfirmasi tapi anu parantos gaduh rumor anu sami atanapi langkung ti iPhone sareng iPads anu anyar, janten henteu heran yén seueur anu ngarep-ngarep terang naon-naon. Tina anjeunna nalika WWDC 2013 salaku ukuran pikeun ngalawan Google Glass, sanaos ogé rumor paling hese dipercaya, sahenteuna pikeun usum panas ieu.

Tungtungna ngan ukur nyebatkeun yén sadaya produk ieu, henteu paduli kumaha éndahna disada, saderhana rumor sareng spekulasiBéda sareng ios 7 sareng vérsi OS X anu énggal, datangna perangkat keras énggal dina ieu bagéan taun sigana rada sesah, sanaos, urang kedah henteu kaleungitan kapercayaan yén Apple bakal ngareuwaskeun urang deui sapertos jaman baheula.

Inpormasi lengkep - Naon anu urang ngarepkeun tina WWDC 2013?: Jasa

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.