Naon anu urang tiasa ngarepkeun ti Apple di 2015?

Apel 2015

Aya sababaraha jam deui kanggo pamit ka 2014, taun anu parantos ngantunkeun urang produk apel anyar sakumaha teu kaduga perlu. Kuring nyarios persis ngeunaan iPhone 6, terminal anu dina waktos rumor seueur dianggap palsu sareng teu mungkin, nanging, pasar ayeuna parantos tungtungna maksa peluncuran model iPhone kalayan layar anu langkung ageung.

Sanaos taun demi taun iPhone sigana langkung sami sareng pakakas anu diperbarui, iPhone 6 langkung jauh sareng henteu ngan ukur nawiskeun pamutahiran dina tingkat hardware tapi ogé ngagambarkeun robahan radikal dina filsafat anu urang kantos tingali nepi ka ayeuna. Kami tinggaleun nanganan ponsel ku hiji panangan sareng bet minimal 4,7 inci. Langkung langkung saé? Ieu ku raos, saderhana éta. Bakal aya opini anu menerkeun atanapi ngritik ukuran ieu. 

2015 parantos nyiapkeun sababaraha kejutan sareng rumor ngeunaan kapercayaan kirang langkung, ku sabab éta, urang badé ngalakukeun marios ku naon anu bakal urang tingali atanapi tiasa tingali dina taun ieu anu badé dimimitian.

Apple Watch

apel-nonton (Salin)

Atur pikeun cinyusu 2015, éta Apple Watch tujuanna pikeun ngarobah pasar smartwatch tibalik. Kami henteu terang naha aranjeunna bakal ngahontalna atanapi henteu kusabab hargana masih henteu dipikaterang sareng generasi munggaran ieu sigana ngagaduhan kakirangan penting, utamina dina tingkat otonomi sareng tahan cai, sahingga teu mungkin pikeun nyerelepkeun éta.

Apple Watch ngan ukur bakal cocog sareng ékosistem perusahaan apel, anu salajengna ngabatesan jumlah penjualan na pikeun anu henteu ngagaduhan iPhone. Masih, kuring pikir ayeuna kuring wani nyarios éta éta bakal suksés tanpa malah ningali éta. IPhone parantos janten ponsel anu kami terang ayeuna berkat pamekarna sareng ayeuna, aya proyek anu pikaresepeun dina méja pikeun Apple Watch.

iPhoneMini

iphone sareng ipad ukuran mini

2015 tiasa balikna a modél iPhone anyar tapi layar na langkung alit. Upami kuring ngaregepkeun Sony pikeun anu ayeuna, éta pikeun parantos terang kumaha nawiskeun pangguna terminal anu luhur dina ukuran anu langkung alit. Kuring nyarioskeun kulawarga Xperia Z Compact, conto kumaha vérsi 'mini' lanceukna anu langkung sepuh, tanpa tipuan. A luhur-tungtung kalayan sagala hurup.

Abdi bet bir anu langkung ti hiji sareng langkung ti dua parantos hoyong ningali iPhone 6 mini, terminal opat inci sareng perangkat keras anu urang resep ti Séptémber, sanaos kusabab kabijakan harga, kuring henteu mendakan tempat anu pas pikeun iPhone Mini ieu. IPhone 599s hargana 5 euro sareng kanggo 100 euro deui urang gaduh iPhone 6 inci.

Kumaha waé ogé hargana bakal janten sahenteuna masalah pikeun Apple, aranjeunna yakin bakal mendakan strategi anu cocog pikeun kauntungan hébat. Anjeun kedah émut licik epik pikeun ngaleungitkeun modél 32 GB sareng nawiskeun 64 GB pikeun 100 euro langkung seueur dibandingkeun sareng versi 16 GB.

Apple TV

Apple TV 2

Apple, anjeun teras ningalikeun éta pikeun anjeun Apple TV masih hiburan hungkul. Kami ngagaduhan perangkat keras sareng kami ngagaduhan ékosistem. Apple Watch anu énggal badé ngagaduhan toko aplikasi nyalira, naha henteu ngalakukeun hal anu sami sakaligus sareng kotak set-top?

Mungkin ukuran ieu naékkeun harga alat tapi sacara jujur, Abdi langkung resep kana TV Apple anu langkung sanggup kana alat anu saé pikeun kuring pikeun tugas anu langkung spésifik sareng kuring tiasa diitung dina ramo panangan kuring.

Apple panginten henteu resep kana pasar ieu atanapi henteu ningali éta seueurna tapi upami anjeun hoyong lebet kana tivi pangguna, 2015 kedah janten taun pikeun terjun.

iTV

iTV

Sejen tina mamang anu hébat dina 2015 ieu mangrupikeun iTV. Dina 2014 kami gaduh waktos anu panas pisan ngeunaan rumor ngeunaan hal ieu sakuduna dituju apél tvBahkan aya anu nyarioskeun pasatujuan sareng perusahaan sareng kamungkinan pabrik pikeun panelna.

Kaleresan nyaéta tina sadaya rumor anu urang tingali ngeunaan perusahaan, ieu mangrupikeun anu paling hésé dipercaya ku kuring. Kuring terang yén Apple henteu kantos pasanggiri dina liga harga tapi ayeuna anjeun ngaluncurkeun tipi 55 inci kalayan résolusi 4K sareng Apple TV terintegrasi pikeun harga anu mahal, aranjeunna pasti bakal nabrak utama.

Apple TV murahBahkan Apple Watch upami anjeun buru-buru kuring bakal gaduh vérsi murah anu anjeun mampu dina sababaraha waktos dina sataun kalayan dipikahoyong, nanging, ku Smart TV anu aya di pasar ayeuna hese menerkeun jalan kaluarna.

Jelas yén upami henteu mahal, iTV dibanderol saluyu sareng persaingan anu paling langsung, maka aranjeunna bakal ngagaleuh pasar. Éta saperti teu mirip kajadian tapi Urang diajar tina kasalahan sareng aya iPhone 5c pikeun ngabuktikeunana. Pondokna, masih seueur lolos dina iTV ieu anu waktosna bakal jelas.

iPhone 6s, iPads anyar, ...

Ieu anu dibereskeun pikeun unggal taun, anjeun terang. Dina 2015 urang bakal ningali a iPhone 6s, iPhone 6s Plus sareng, tangtosna, generasi anyar iPad Hawa sareng iPad Mini.

Apple parantos janten prediksi Dina hal ieu urang ampir tiasa nyarios kamungkinan tanggal rilis sareng spésifikasi, sanaos bakal nempatkeun leungeun urang kana seuneu teuing. Jero haté urang sadayana terang naon anu bakal kajadian tapi urang bakal ngantosan waktos rumor sareng kabocoran pikeun mastikeun.

Upami anjeun ngarencanakeun nanyakeun ka Three Kings pikeun alat ios salaku kado, lakukeun terasrasakeun éta sabab aranjeunna gaduh seueur kahirupan di payunna. Hilap ngeunaan iPhone atanapi iPad generasi salajengna sabab aya jalan anu panjang pikeun sateuacan urang ningali na.

Ieu kira-kira naon anu bakal urang tingali atanapi tingali tina Apple di 2015. Ah, abdi hilap nyebatkeun Macs anu ogé bakal diperpanjang janten luncat ka platform prosésor Intel anyar. Di dieu langkung sesah masihan tanggal sabab pikeun waktos anu lami, pembaruan langkung atanapi langkung acak sanaos leres yén sasih sateuacan aya biasana indikator ngeunaan kemungkinan peluncuran.

Naon saur anjeun Apple bakal diluncurkeun dina 2015?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alexcavia cenahna

    Anjeun henteu nyarioskeun homekit atanapi langkung saéna alat anu cocog sareng homekit. Sigana mah éta bakal merevolusi imah.

  2.   Ny cenahna

    Sarua sapertos biasa, kalayan kirang kualitas sareng langkung mahal ... éta anu bakal dilakukeun ku aranjeunna dina 2015

  3.   josev cenahna

    Abdi hoyong masihan koméntar ngeunaan pendapat masing-masing sareng ekspektasi alat-alat éléktronik apel sareng persainganna. Abdi ti bénésuela dimana akuisisi alat téknologi rada sesah sareng urang gumantung kana paméséran éléktronik ku Amazon USA atanapi anu batur henteu nyandak éta ti sababaraha nagara. Kuring bénten sareng pendapat MrM, kuring ngagaduhan barang-barang apel ti saprak 2007 sareng kuring tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun alat-alat kualitas dibandingkeun sareng mérek sanés anu ayeuna gaduh persaingan anu kuat. Dina hal kuring, kuring bakal masihan conto tina naon anu kuring resep "La Musica", dugi ka ayeuna teu aya android (pensiunan sakedik tina sony pikeun prosesor audio na) anu disada dina tingkat kualitas iphone, ipod, mac, ipad , Kuring parantos nyobian sadayana sareng kuring kedah kumaha ngalaksanakeunana, kuring ngagaduhan alat-alat HIFI garis tinggi kalayan tanduk JBL sareng PolK Adio, sajaba ti sistem Bose # -2-1, headphone high-end, sareng kehalusan, kakuatanna , pamisahan saluran stéréo tingkat kesan sareng rohangan sekitarna (proyéksi audio di lingkungan). Kuring parantos ngalaksanakeun tés sareng alat B&W, Tanoy, Bose, sareng teu aya kabersihan dina sora sareng seueur deui upami dirékam dina kualitas luhur tanpa rugi éta spektakuler. Profésional sareng masarakat anu ngupingkeun "musik berkualitas" ampir-ampiran waé ngagunakeun apel pikeun ulah kagedéan. Conto anu anyar nyaéta akuisisi bandaraexpress, transmisi WIFI kana alat-alat kuring kualitas luhur pikeun alat-alat kuring, éta parantos gagal transmisi ti jaman ka jaman tapi kuring mendakan yén éta mangrupikeun kalepatan tina sinkronisasi sareng roter Cisco, leres a test program éta dina sambungan langsung tanpa aya hubunganana sareng alat-alat sanésna (baca kumaha jalanna) sareng panggunaanna dina sambungan fiskal ku RCA sabab FibraOptica spektakuler. Kuring bahkan ayeuna nganggo di jero kendaraan kuring nganggo tanduk JVC sareng Kicker kalayan sub kicker sareng éta tiasa dianggo 100%. Hiji-hijina masalah anu kuring tingali nyaéta Apple ngabatesan poténsial alat na kusabab alesan pasar, jailbreak sareng komunitas jalma anu mendakan fungsi énggal atanapi ningkatkeun kamampuan ngajantenkeun peralatan lami sapertos iPhone 4S janten cekap pikeun seueur pakakas anu ayeuna, kuring gaduh hiji sareng éta leres-leres mangrupikeun padamelan di IOS 7.1.2. Wilujeng taun énggal kanggo sadayana. Nyebutkeun yén Apple ngajantenkeun parangkat awon dina kaayaan teu wajar, penjualan anu sababaraha sareng suksés pikeun kalolobaan alat nyatakeun éta, éta sadayana gumantung kana pangguna akhir. Tapi kedah aya anu matak mabok anu numutkeun seueur analis kontak sosial nyebatkeun yén kentang MacDonalds sareng iPhones mangrupikeun barang anu paling tiasa dipasar di dunya. Sareng aranjeunna ampir henteu lepat.