Naon anu tiasa ditawarkeun Apple ku Apple TV anyar

Apple-TV-Konsép-04

Sigana mah waktos ayeuna enya, atanapi sahenteuna éta anu dipikahoyong seueur urang: bakal aya Apple TV énggal dina Juni, kalayan toko aplikasi sareng tawaran saluran streaming anu anyar, kalebet saluran Apple anu bakal bersaing langsung sareng operator kabel. Naha parobihan anu tiasa dilakukeun Apple TV saéstuna penting pisan anu parantos lami sapertos kitu? Teu diragukeun enya, sanaos sadayana bakal gumantung kana naon anu badé dilakukeun Apple. Salaku conto urang ngan ukur nunjukkeun anjeun sababaraha ideu anu tiasa dibayangkeun dina modél anyar sareng éta tiasa janten bom nyata di pasar pikeun konsol pidéo sareng SmartTVs. 

Toko Toko

Ngagaduhan App Store sapertos Apple sareng henteu nganggo kanggo Apple TV mangrupikeun éra. Aplikasi pikeun jaringan sosial, panyungsi internét atanapi aplikasi pikeun ngalirénkeun pidéo sapertos Yomvi, Movistar TV, MiTele atanapi Atresmedia anu aya pikeun iPhone sareng iPad bakal nguntungkeun pisan dina Apple TV. Éta bakal tanpa ragu alat pikeun ngarobah tipi naon waé kana SmartTV nyata. Jalma anu ngagaduhan salah sahiji ieu pasti bakal ngartos kuring: aplikasi anu disayogikeun pikeun merek anu béda-béda, dina kaseueuran kasus, hanjakal, ku panganteur anu pikareueuseun sareng sistem navigasi ménu anu ngajantenkeun aranjeunna gunana sacara praktis. Apple tiasa ngamangpaatkeun aplikasi na anu didesain kanggo iPhone sareng iPad sareng ngahontal pangalaman pangguna anu jauh langkung unggul tibatan anu ditawarkeun ku seueur TV pinter.

Apple-TV-Konsép-01

Jauh jauh

Unsur konci pikeun kasuksésan Apple TV nyaéta panggunaan remote control pikeun langkung ti ngarobih saluran atanapi balikeun liwat ménu. IPhone tiasa dianggo pikeun berinteraksi sareng Apple TV, tapi kendali Apple TV anu diperbarui tiasa janten konjungsi sampurna antara a control pad pikeun aplikasi, keyboard sareng gamepad kanggo gim (anu bakal urang bahas engké). Éta ogé tiasa janten pitunjuk pikeun nganggo tivi urang, pikeun tiasa langsung mencét tombol anu ditunjuk ku remote.

Apple-TV-Konsép-03

Kaulinan dina TV anjeun

Hal anu pangsaéna ngeunaan Apple TV pasti bakal fungsi konsol gim na. Kalayan katalog gim video anu dipiboga ku Apple di toko na, sigana luar biasa yén éta henteu acan mutuskeun ngadamel kabisat kana tipi. IPhone 6 Plus ngagaduhan resolusi 1920 × 1080, anu pas pisan dina tipi Full HD. Sagala gim anu diadaptasi kana iPhone 6 Plus tiasa dimaénkeun dina definisi tinggi dina tipi, sareng dikawasa ku remote control ku tombol fisik, sapertos anu kedahna.

Apple-TV-Konsép-05

rarancang

Kami henteu nyarioskeun ngeunaan desain, tapi modél anu diciptakeun ku Martin Hajek aranjeunna tiasa lebet ka ruang tamu mana waé. Kadali jauh dina gaya iPod nano nganggo layar toél sareng tombol fisik di sisi anu sanés éta éndah sareng solusi anu sampurna pikeun ngajantenkeun "sadaya-dina-hiji" kanggo pangendali multimédia sareng pidéo video. Kelirna bakal sapertos anu Apple parantos gaduh resmi: bodas-pérak, rohangan hideung abu-abu sareng emas bodas. Kuring ngantepkeun anjeun galeri kalayan langkung seueur gambar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco cenahna

    Mudah-mudahan anu ieu henteu janten bahan kertas sapertos anu terakhir.
    Minggu kamari kuring kagum nalika pelanggan ngagaleuh 5 TV Apple ti toko Apple. Naon hanjakalna nalika kuring bakal nerepkeun kana operasi atanapi nalika kuring bakal nyobian ngalakukeun JB