Tenis Channel Dimana waé datang ka Apple TV

logo ténis-kanal

Pamilik TV Apple ayaan sabab ayeuna aranjeunna tiasa nonton di streaming pertandingan ténis langsung. Pilihan anyar parantos ditambihan kana ménu, anu Asup ka Kanal Tenis Dimana-mana, sacara éksklusif, kanggo waktos ayeuna, pikeun Amérika Serikat. Kadatangan anyar ieu sumping ngan dua dinten saatos Australia nampi saluran anyar anu sanés, waktos ieu didamel pikeun jangkrik sareng ngan ukur pikeun pangguna Apple TV di nagara sagara.

Ngaliwatan saluran anyar ieu, khusus pikeun dunya ténis, anu resep olahraga ieu bakal tiasa ngaraosan kontén sakumaha paménta. Éta ogé bakal ditawarkeun pertandingan langsung, ngalangkungan platform anyar ieu anu ditambihan kana Apple TV di Amérika Serikat. Nanging, saluran ieu henteu gratis. Aya langganan taunan kalayan anu pangguna anu badé nampi eusi saluran na kedah dilakukeun. Pék ditelepon Ténis Channel Plus Hargana $ XNUMX sataun sareng bakal ngamungkinkeun anjeun ngalirkeun kontén tina kanal dina Apple TV ogé Aplikasi Tenis Channel Dimana waé aplikasi anu sayogi pikeun iPad sareng iPhone. Upami anjeun henteu kersa mayar harga langganan taunan kana saluran tipi ieu, anjeun ogé tiasa ngaraosan kontén gratis tina kanal, anu kalebet, diantara matéri sanésna, kasimpulan tina pertandingan ténis anu diputer sareng saluran mana ngagaduhan hak siaran.

Kadatangan anyar ieu ka Apple TV kalebet dina ngarombak anu parantos dilaksanakeun ti Cupertino dina platform tipi, nambihan seueur kontén anyar dina milarian ningkatkeun banding konsumén sareng pemirsa. Eusi anyar anu dibawa Apple ka Apple TV kalebet DailyMotion, Fusion sareng saluran UFC.TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.