Netflix atanapi Yomvi, urang nyanghareupan aplikasi pikeun iPad

nexus-vs-yomvi

Urang bakal malire waktos ieu babandingan dina hal eusi sareng kualitas. Kami hoyong fokus kana alat kami, pikeun terang naha aplikasi iPad langkung saé tibatan alat alat sanés, atanapi henteu. Émut yén seueur pangguna mutuskeun pikeun nonton seri sareng eusi audiovisual na ngalangkungan iPad, sareng langkung-langkung ayeuna urang mendakan iPad Pro klasik kalayan ukuran anu cukup. Nanging, seringna teu puguh aplikasi anu nyababkeun urang janten teu puas kana konténna. Yomvi atanapi Netflix? Kami nempatkeun aplikasi kontén audiovisual paménta paling populér di Spanyol ngalawan anu sanésna.

Kualitas atanapi kuantitas? Yomvi atanapi Netflix?

Yomvi

Masalah anu urang mendakan Netflix di Spanyol nyaéta ngeunaan eusina, sareng sanés tina segi jumlahna, tapi anu aya hubunganana sareng kanyataan yén Movistar + (pamilik Yomvi) sacara éksklusif ngontrak eusi anu pangsaéna anu tiasa urang tingali di Spanyol, alesan na jelas, sabab dugi ka ayeuna teu gaduh saingan, sareng kanyataan yén Movistar + nyiarkeun sadaya séri anu suksés sadunya mangrupikeun monopoli, ti Game of Thrones dugi ka Mr. Robot. Nyatana, éta ngagaduhan seueur musim tina séri anu pangsaéna, janten aranjeunna henteu némbongan langsung dina Netflix. Nanging, dina Netflix urang tiasa ningali Jessica Jones, Daredevil, Narcos sareng Orang Asing (Ieu anu terakhir anu pangsaéna upami sanés anu pangsaéna 2016). Anjeun milih dina hal ieu.

Kinerja net tina aplikasi

pembaruan netflix

Di dieu urang henteu bakal sacara praktis ngahontal titik diskusi. Aplikasi Netflix jauh langkung lemes tibatan Yomvi. Aplikasi Movistar + sacara ékspérimén manjangan waktos loading unggal-unggal urang nyobian nganggo éta, teu kakantun kalem-kalem, kacilakaan sareng lag anu parantos nyeret ti saprak didamel nalika kagungan Kanal +. Di sisi anu sanésna, urang ngagaduhan Netflix, aplikasi anu ngalir sapertos lauk dina cai, sareng antarbeungeut pangguna sareng modeu séri séri anu langkung intuitif tibatan Netflix. Nalika ngeunaan ngahemat eusi atanapi nyirian naon anu parantos urang tingali, Netflix sacara praktis mangrupikeun automaton, nanging Yomvi tiasa janten teu tahan.

Kamungkinan sababaraha pangguna

Netflix-Spanyol

Kamungkinan anu éksklusif pikeun Netflix, anu teu dipiboga ku Yomvi. Kalayan langganan Netflix sedeng urang tiasa nyiptakeun opat akun pangguna masing-masing anu bakal ngamungkinkeun unggal anggota kulawarga urang nyiptakeun daptar puter na, nyimpen bab na, bahkan tunduh nonton seri, sabab anu opat tiasa disambungkeun sakaligus. Salaku tambahan, sadayana aya dina awan, bab na disimpen sareng diliwatan sacara otomatis.

Yomvi ngan saukur henteu. Kamungkinan ngagunakeun langkung ti hiji alat dina waktos anu sami diwatesan pisan, teu kakantun Airplaying eusi langsung (sapertos maén bal) dibatesan. Upami anjeun parantos ngontrak paket Movistar + sareng serat di bumi pikeun sadérék kulawarga, bakal aya kuéh pikeun nganggo Yomvi. Utamana upami ibu aya di lantai handap ningali séri karesepna sareng sababaraha anggota bumi hoyong nonton bal langsung tina iPadna. Éta ngan saukur masihan pikeun naon anu dipasihkeun, Movistar tetep kuat dina nyanghareupan jabatan dominanna di pasar.

Unduhan eusi offline

Yomvi-Play

Di dieu Yomvi kéngingkeun ni'mat anu gedé pisan. Aplikasi Movistar + ngagaduhan katalog pilem sareng séri anu tiasa diunduh pikeun ditingali tanpa aya hubunganana sareng iPad. Netflix henteu ngagaduhan kamungkinan ieu, sanaos seueur anu dikabarkan, sigana éta sanés rencana jangka pondok. Janten, upami urang hoyong ningali kontén offline, ayeuna Yomvi ti Movistar + mangrupikeun hiji-hijina alternatip. Pilihan anu Netflix kedah kalebet langkung lami tibatan engké dina aplikasi na upami éta henteu hoyong ketinggalan persaingan, sahenteuna di Spanyol, dimana Movistar + teras-terasan janten (sareng bakal teras janten sahenteuna sataun deui) pamimpin di pasar audiovisual, pikeun kaagungan bungkus eusina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   María cenahna

    Pikeun kuring, kumargi Netflix ngagaduhan aplikasi asli dina Apple TV 3G sareng Yomvi henteu ngijinkeun AirPlay, kaputusanana jelas kusabab kuring hoyong éta ditingali dina TV sareng sanés di iPad, tapi tangtosna di dieu anjeun nganalisis aplikasi mikir ngeunaan meakeun dina layar leutik