NFC tina iPhone XS, XS Max sareng XR sakedik langkung kabuka

Sakedik-sakedik urang teras-terasan ngaleungitkeun berita yén telepon Apple anu anyar bakal dibawa anu tiasa dipasihkeun dinten Jumaah ieu, 14 Séptémber, sareng diantara berita anu paling luar biasa, anu tiasa diémutan sareng anu paling penting nyaéta anu ceuk Kami kamari Apple dina NFC sareng iPhone XS, XS Max sareng XR.

Model Apple anyar aranjeunna moal peryogi aplikasi kanggo maca tag NFC, anu hartosna yén urang moal peryogi aplikasi deui pikeun fungsi ieu sareng ngan saukur ku layar aktip alat urang (sarat penting pikeun éta jalan) maca bakal dianggo di tukang pikeun tiasa maca labél naon waé, éta ogé matuh peraturan kaamanan anu ketat parantos teu jalan nalika aplikasi khusus kami kabuka.

Éta moal jalan nalika kaméra, modeu pesawat terbang atanapi Apple Pay (Wallet) urang aktip

Sareng éta di Apple aranjeunna hoyong nyageurkeun kaséhatan sareng ngajaga data penting anu disimpen dina iPhone, janten aranjeunna jelas-leres ngira yén dina aplikasi anu tangtu NFC moal jalan di tukang. Watesan ieu nyaéta: kalayan Dompét aktip, nalika urang henteu kabuka iPhone saatos dibalikan deui, nalika Core NFC aktip, kaméra atanapi langsung nalika urang gaduh iPhone dina modeu pesawat, anu meryogikeun interaksi Face ID pikeun jalan dina sadaya kasus.

pilihan anyar pikeun pamekar nyaéta yén ayeuna aranjeunna bakal tiasa nyiptakeun tautan khusus dina labél. Ku cara kieu, sababaraha fungsi iPhone dibuka anu tiasa pikaresepeun supados langkung gampang fungsina dina aplikasi sapertos Mail atanapi Safari. Bisi wae urang tinggalkeun anjeun teh sakedik video anu Apple ngagaduhan pikeun pamekar janten anjeun tiasa ningali detil na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.