Ngahémat batré dina iPhone ku ngaktipkeun grayscale di ios 8

grayscale ios 8

Dina blog urang kami parantos nyarios dina sababaraha waktos ngeunaan berita anu parantos kalebet dina ios 8. Kaleresan aya seueur, sareng benten pisan dina sababaraha cara tina anu biasa dilakukeun ku Apple. Tapi sababaraha diantaranana ngan saukur relegated kana fungsi anu teu saluyu sigana, atanapi urang moal mendakan panggunaan anu kadua pikeun éta. Urang tingali contona kana modeu na grayscale anu tiasa anjeun aktipkeun dina layar anjeun sareng anu protagonis dina sababaraha tweaks anu kami parantos nyarios ka anjeun dina iPhone Aktualidad.

Nanging, dina hal ieu sanés masalah nambihan aplikasi énggal atanapi ngarobih kana terminal kami, tapi ngamangpaatkeun fungsi anu dipendakan dina bagian Aksesibilitas pikeun ngahontal kinerja anu langkung saé batré dina kaayaan darurat. Nyaéta, sanés urang teras-terasan nyandak layar iPhone dina modeu ieu, tapi urang aktipkeun waé nalika urang terang yén urang bakal peryogi telepon sareng urang moal ngagaduhan cara ngeusi batre ku cara naon waé.

Jelas, aya deui seueur pilihan pikeun ngahémat batré dina iPhone sareng seueur di antawisna anjeun parantos tiasa mendakan dina tulisan anu diterbitkeun sanésna, tapi modeu ieu, anu kalebet kana ios 8 henteu pati dipikaterang pikeun ngahontal épék ieu, sareng éta sababna ayeuna kami hoyong bagikeun trik sareng anjeun. Nganggap yén surem kacaangan layar nyaéta kamungkinan lumayan nyebar sareng éta sanés énggal, upami anjeun henteu kapikiran nyerah warna bari otonomi punctual langkung ageung, anjeun panginten mendakan formula anyar supados saderhana. Sareng ngemutan yén ponsel Murphy sapertosna sigana muncul dina momen anu paling parah, éta saé waé pikeun ngagaduhan solusi sapertos kieu, henteu saur anjeun?

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elmike11 cenahna

    Kuring naroskeun kunaon kuring henteu terang: naha hideung bodas ngirit énergi?
    Piksel masih tiasa dianggo.
    Salam.

    1.    elidiota11 cenahna

      Warna hideung nyéépkeun langkung mirah dibanding car'e poo bodas, sanaos duanana jalan jalan, pasteeel!

  2.   Mégapréto cenahna

    Jelas yén upami anjeun sering nganggo iPhone, modél naon waé, anjeun kedah nyandak batré éksternal pikeun nyingkahan masalah otonomi, utamina upami nganggo intensif.

  3.   Hochi75 cenahna

    Leres, kuring ogé henteu ngartos éta. Kuring henteu terang pisan ngeunaan téknologi, tapi anu kuring ngartos tina naon anu aranjeunna carioskeun nyaéta yén dina layar anu dijantenkeun warna hideung henteu hargana énergi, tapi dina LCD sumber cahaya sok aktip, leres?

  4.   Carlos cenahna

    Naha aya jalma anu terang ngeunaan subjek nyarios ka urang naha éta nyéépkeun tanaga anu kirang nalika hideung sareng bodas?

  5.   Joaquín cenahna

    Sababaraha minggu ka pengker kuring nguji timbangan abu pikeun dua dinten sareng kumaha batréna. Leres pisan henteu aya bedana (iPhone 5s)

  6.   assasas cenahna

    Kusabab putri alit Cristina henteu resep pesen kuring, anjeunna parantos ngahapus, sabab kuring bakal nyobian nahan diri kuring sareng nyeratna ku cara anu langkung mulia sareng kecap sareng kembang anu saé, pikeun ningali naha anjeunna langkung resep ...

    Putri alit ieu (Cristina Torres) parantos nyéépkeun 10 dinten anu berharga, nyababkeun hal-hal anu saé tapi sami, sapertos tip anu anéh sareng sababaraha kanggo aki-aki ... tibatan ngulang sababaraha kali sareng sababaraha dinten ku hal-hal anu anéh tapi kalintang geulisna, anjeun tiasa henteu teras-teras nempatkeunana dina pos anu sami? Upami anjeun bageur sareng geulis sapertos anu kuring anggap?

    Dupi anjeun kersa, cinta kuring, lirén ngulang deui tulisan anu sami, punten, kuring naroskeun?

    Halaman wéb ieu biasana ngandung inpormasi anu narik ..... Kuring henteu nyarios yén anjeun henteu nempatkeun naon-naon anu pikaresepeun ... Sigana mah saatos Steve Jobs anjeun anu pangsaéna di dunya ieu ...

  7.   LMFAO cenahna

    HahhahahahahahHhahh (assasassassa)
    Kuring satuju sareng anjeun

  8.   Antonio cenahna

    parawan ....
    Batré hemat ieu dina iPhone parantos peryogi bibel ... janten seueur pisan desain mobile pikeun limbah batréna ... sareng teu aya anu ngeluh ngintun kohort!

  9.   lass cenahna

    Anu kajadian nyaéta layar AMOLED, sapertos anu aya di galaksi Samsung, boro-boro meakeun tanaga dina nada hideung. Kusabab kitu modeu hemat daya na diwangun dina bagian tina ngarobah layar janten hideung bodas.

    Sigana panulis ieu ... tulisan, panginten bodas sareng dina botol, sareng parantos nyerat dumasar kana alesanna ("upami telepon ieu ngahémat énergi, panginten anu ieu ogé, leres?")

    Kuring miharep yén kuring henteu dihapus pikeun nempatkeun pendapat kritis, kuring parantos maca yén éta mangrupikeun hal anu dilakukeun ku sabagian.

  10.   Salva cenahna

    Naon koméntar anu teu dibaca dina berita ... Henteu kedah teu hormat sareng upami batur henteu yakin kana berita éta, naha lebet sareng maca éta?

    1.    Salvo cenahna

      Kumaha urang terang yén berita ngandung sampah upami henteu dibaca? anjeun jelema bodo sigana

  11.   Nada cenahna

    Salain tina kualitas warta anu teu diragukeun, anu akhir-akhir ieu teu bakal diragukeun deui, sareng jelas yén aranjeunna henteu ngagaduhan éta, leres-leres matak pikasieuneun ningali jinis jalma anu kuring bagikeun halaman wéb ieu.

    Cara anjeun pikeun nganyatakeun diri, nyarios, nganggo basa ... leres-leres kaduhung sareng pikasediheun. Abdi henteu percanten yén anjeun gaduh latihan anu cekap, upami anjeun kersa, gaduh nokia 3210, sumawonna iphone. Kuring ngira yén ngagaduhan iPhone, sahenteuna anjeun kedah terang cara maca, sareng ku alatan éta, nyerat.

    Cristina, wartosna leres-leres dikaluarkeun. Jalma anu maca forum ieu, atanapi sahenteuna 85% jalma anu nyerat koméntar, ogé.

    1.    Mori cenahna

      hahahaha ole!
      Bravo!

    2.    Nada cenahna

      Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha kuring bagja yén koméntar kuring parantos masihan anjeun petunjuk. Sigana kuring langkung elegan pikeun henteu masihan nami, tapi kuring ragu, sareng pisan, yén anjeun bakal tiasa sadar yén anjeun aub.

      Ayeuna yén kaayaan langkung jelas, kuring tiasa nyarios upami anjeun kabuka, yén anjeun nyigeung. Anjeun nyigeung Cristina (terserah pikeun nempatkeun anjeun dina tempat anjeun), anjeun nyigeung ka Kastilia, anjeun nyinggung paningal ... nyigeung kuring maca omong kosong sapertos kitu. Anjeun leres-leres henteu ngagaduhan anu hadé pikeun dilakukeun?

      Teu aya anu penting, tapi seueur jalma anu nyéépkeun gumantung kana naon sababna.

  12.   Hochi75 cenahna

    Kaleresan kadang anjeun ngaraos isin ku batur. Sareng éta pamikiran macho yén kadang muncul sareng anu teu aya hubunganana sareng kritik nyalira leres-leres matak kaduhung. Sigana mah kabébasan éksprési ngagaduhan wates sareng jinis koméntar ngaleuwihan éta.

  13.   Manu cenahna

    Henteu hormat nyaéta nempatkeun éta dina grayscale ngahemat batréna.

  14.   Javier cenahna

    Hanjakalna, aya berita anu didamel dumasar kana hemat énergi telepon anu sanés bari henteu diperhatoskeun yén éta mangrupikeun téknologi anu sanés modél sanés kalayan kaayaan anu sanés. Grayscale ngan ukur hiji pilihan pikeun jalma anu ngagaduhan warna buta warna atanapi anu sanés. Éta sababna éta aya dina Aksesibilitas. Ieu sanés publikasi anu cekap sabab mimitina kuring percanten tapi kusabab seueur koméntar kuring terang sareng upami kuring mendakan yén jalma anu nyebarkeun, aya kasalahan ageung

  15.   Gambar placeholder Cristina Torres cenahna

    Sababaraha koméntar henteu ngagaduhan tempat nanaon, sabab éta ngan ukur narik perhatian kuring pikeun ngajawab penghinaan sareng koméntar pribadi anu kuring anggap langkung seueur tibatan dina blog téknologi, sareng anu parantos nyarios seueur perkawis dirina nyalira. Tapi pikeun anu sanésna, anu langkung seueur inpormasi anu dipundut, kuring nyarankeun pikeun milarian di Google, kalayan istilah dina basa Inggris "tiasa skala abu-abu gunana pikeun batré iPhone" atanapi anu sami dina basa Spanyol janten anjeun tiasa ningali anu kuring carioskeun kedah ningali nganggo iPhone, sareng sanés nganggo terminal Android sakumaha anu parantos dicarioskeun. Bisi wae, éta sanés panacea, ngan hiji pilihan deui akibatna. Anu hoyong ngagunakeunana, sareng anu henteu, henteu. Salam kanggo anu parantos masihan koméntar kalayan hormat.

    1.    Mori cenahna

      Wasalam

    2.    Digolongkeun cenahna

      http://www.quora.com/Does-the-grayscale-feature-in-iOS-8-extend-battery-life

      lebet ka ditu teras terjemahkeun anu dicarioskeun .. éta henteu ngahémat énergi .. anjeun teu moro hiji, abdi henteu terang kumaha aranjeunna ngantepkeun anjeun nyerat dina blog ieu. bakti diri kana hal anu sanés

  16.   di cenahna

    Pikir naon kabeneran, kuring kedah janten hiji-hijina anu nyimpen layar dina Grayscale sareng parantos hasil ngeureunkeun dinten nganggo batréna, anu mustahil sateuacanna. Di sisi anu sanésna, sakumaha anu kuring kantos baca di luhur, kuring pikir yén% jalma anu nyerat koméntar sareng kaleuleuwihan nyaéta 95%. Seueur komentar anu sexis sabab awéwé anu nyeratna sanés janten lalaki, sapertos biasana dina jenis blog ieu. Pikir sateuacan anjeun asup kana éditor sareng kaluar tina sirah anjeun yén anjeunna awéwé. Anjeun tiasa ningali duster anjeun pisan.
    Pos ieu mangrupikeun pilihan tanpa langkung, aya seueur jalma anu ngahargaan jenis nasihat ieu pisan.

  17.   Viti cenahna

    Naha tulisan ieu serius?
    Upami urang henteu ngahurungkeun telepon, batréna langkung lami, éta moal ngaganggu anjeun.

  18.   Antonio cenahna

    mésér iphone 6 sareng nganggo layar abu-abu pikeun awét….
    naon runtah artos bangsat!
    Pikeun éta kuring mésér sélulér anu sanés kalayan langkung batréna
    Akiles rintisan masih umur batre sareng 5 deui iPhone anu kaluar!

  19.   Mario flamenco cenahna

    Kontribusi Cristina Torres parantos nguntungkeun pikeun kuring, saur kuring upami aya anu diciptakeun, sababaraha fungsi kedah dipiboga, sacara pribadi, hatur nuhun Cristina Torres pikeun kontribusi anjeun, éta pisan ngabantosan kuring

  20.   Alan cenahna

    Sadayana rumaos ahli dina éjahan kusabab teleponna menerkeun aranjeunna.

  21.   Richard cenahna

    Punten, layar iphone 4s kuring warna kulawu sadaya aplikasi sareng poto na ngarobih layar sareng ieu nuturkeun kuring anu sami, éta mangrupikeun éta kagagalan alat-alat atanapi diprogram pisan yén éta ngagaduhan fungsi anu ngaluarkeun warna tina sél kuring, hatur nuhun pisan

  22.   Marco cenahna

    Tulisan lengkep. Kuring aya di tempat anu jauh tanpa carjer sareng nalika kuring nempatkeun kana B / W batréna tahan sapoé satengah dugi ka kuring tiasa ngecas deui. Salam. Hormat di luhur sadayana.