Nganalisis uleman Apple pikeun intina 22 Oktober

Keynote News iPad

Sapertos anu diarepkeun, gosipna leres sareng sababaraha menit ka pengker Apple mastikeun acara na ku slogan: "Kami masih seueur hal anu kedah dibahas". Cara cara Big Apple jalanna saderhana: aranjeunna mastikeun hiji kajadian atanapi keynote ku ngirim siaran pers / uleman ka média pangpentingna di dunya sahingga, dina dinten keynote, sadaya jelema diwartosan naon anu kajantenan di jero Puseur Yerba Buena (dina hal ieu) anu tempatna di San Francisco.

Dina Actualidad iPad urang gaduh sapertos biasa analisa uleman anu dikirim ku Apple unggal waktos negeskeun hiji kajadian. Hal kahiji anu urang tingali dina undangan intina dina 22 Oktober nyaéta kalimat: «Kami masih gaduh seueur panutup"Anu ka Spanyol bakal sapertos:" Urang masih seueur pisan anu kedah dibahas. " Jelas nunjukkeun kana Smart Cover anu dianggo ku iPads. Saatos luncat kami nganalisis desain uleman anu dikirim Apple ka média pikeun mastikeun kajadianana dina 22 Oktober.

slogan

"Kami masih gaduh seueur panutup"

Anu paling kuring mogok nyaéta slogan dina uleman anu nyatakeun sapertos: «Kami masih seueur hal anu kedah disertakeun«. Naon ieu tiasa hartosna?

  1. Cover Smart: Jelas yén dina intina kami bakal ningali sababaraha Smart Cover anu didesain ulang ku kami tiasa nutupan layar iPad 5 sareng iPad Mini 2. Kusabab teu seueur rumor ngeunaan desain ulang ieu, urang moal tiasa mendakan naon anu Apple boga pikiran pikeun Kami.
  2. Produk anyar: Dina bagian pamungkas tina slogan, kuring pikir anu ti Cupertino hoyong ngawartosan yén aya seueur alat anu mendakan, sapertos iWatch atanapi panginten Apple TV. Pasti, aranjeunna ngembangkeun di lab anjeun. Kumaha upami urang ningali alat énggal sapertos iWatch salami keynote 22 Oktober?
  3. Pesen Subliminal: Naha Apple nyarios ka urang yén hal anu aranjeunna pikahoyong bocor?

kelir

Desainna: seueur warna sareng sakedik inpormasi anu katingali

Dina sadaya uleman Apple kana acara khusus urang tingali kumaha desainna dijaga pisan sareng hiji unsur henteu ditunda pikeun nyalira, tapi ngagaduhan katerangan anu logis. Dina intina tanggal 10 Séptémber aya bola warna anu hartosna warna iPhone 5C énggal sedengkeun bal anu sanés ngan ukur ngagaduhan wates kulawu sareng eusian bodas anu hartosna yén iPhone 5S ngagaduhan dua warna énggal: pérak sareng grafit.

Desain apel henteu sampurna sareng ieu sababaraha hal anu tiasa urang titénan dina uleman 22 Oktober (anu henteu seueur):

  • Sapertilu tina logo Apple: Di handapeun kami ningali sapertilu tina logo Apple némbongan dina warna bodas, sapertos biasana. Teras "cabang" anu aya dina logo Big Apple nembongan sapanjang uleman dina sababaraha warna anu béda.
  • Seueur warna: Sakumaha anu parantos Kuring béjakeun ka anjeun, "cabang" logo na némbongan sababaraha kali salami éta uleman. Kami ngagaduhan ampir sakumna warna dasar tina warna dasar tina konéng dugi ka wungu ngalangkungan gradién antara konéng sareng oranyeu atanapi biru sareng héjo.

Acara-Apple

Keynote pikeun 22 Oktober: Naon anu tiasa urang nonton?

  • iPad 5 sareng iPad Mini 2: Jelas yén urang bakal ningali kisaran anyar iPads dimana estetika anyar sareng paningkatan kinerja internal bakal kakuasaan, anu bakal nempatkeun alat-alat ieu di luhur tabel peringkat.
  • Panutup pinter: Sakumaha kuring parantos masihan komentar sateuacanna, Smart Covers bakal kapangaruhan dina keynote ieu sareng desain ulang anu langkung seueur anu aya hubunganana sareng pembaruan iPad 5 sareng iPad Mini 2
  • OS X Mavericks: Apple sigana bakal ngaluncurkeun OS X Mavericks, sistem operasi énggal pikeun Macs, atanapi sahenteuna éta bakal masihan kami tanggal rilis resmi.
  • Macs: Sapertos iPads, komputer Apple ogé bakal kapangaruhan. Urang tiasa ningali Mac Pro anu anyar dina aksi.

Inpormasi lengkep - Éta resmi: Apple ngumumkeun acara iPad na dina 22 Oktober


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.