Ngalayang Slime, gratis kanggo waktos terbatas

ngalayang-slime

Deui kami nunjukkeun kaulinan anu pikeun waktos anu terbatas sayogi pikeun diunduh gratis pikeun waktos anu terbatas. Kali ieu urang nyarioskeun Flying Slime, kaulinan 2D di mana urang kedah nyingkahan pemotong manusa sareng ngumpulkeun haté roh pikeun ngawangun deui bumi na. Kaulinan ieu nawarkeun kami dua modus gim. Dina hiji sisi kami mendakan jalan salamet dimana Slime kedah nyingkahan para pemotong ngagunakeun batu roh anu dikumpulkeun pikeun nyalametkeun babaturanana. Dina modeu hahalang, Slime kedah ngungkulanana pikeun mendakan haté arwah dina ngawangun deui bumi na.

ngalayang-slime-2

Kontrol dina kaulinan ieu sigana rumit dina awalna, tapi saatos waktos, hayu urang nyetél pikeun néwak éta. Flying Slime cocog sareng ios 6.0 atanapi engké sareng cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch. Tempatna ngan ukur langkung ti 70 MB dina alat kami sareng bakal ngajantenkeun urang mikaresep sababaraha jam pertandingan kalayan téma anu béda tibatan biasana ogé midangkeun na. Ngalayang Slime biasana dibanderol di App Store 2,99 euro tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara gratis gratis ngaliwatan tautan anu anjeun tinggalkeun dina akhir tulisan.

Fitur Lendir Ngalayang

  • Plot pikaresepeun, gaya kartun lucu sareng murni
  • Pangalaman kacilakaan mékanika fisika anu saé
  • Gampang kéngingkeun pangalaman gim anu pinuh ku tantangan
  • Sistem peringkat pikeun nunjukkeun prestasi anjeun
  • Sistem pidéo anu dipasang pikeun diajar tina gelar master sareng ngabagi video sareng réréncangan
  • Rupa-rupa modél tangtangan: salamet, gancang balap, sareng ngajawab kecap konci dina halangan
  • Undang babaturan pikeun bersaing
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.