Ngarobih iPhone 7 melengkung anjeun pikeun anu datar dina tilu léngkah anu gampang

Aya jalma anu parobihan éstétika iPhone 7 anyar ieu sigana henteu cekap, tapi tong hariwang, sok aya solusi pikeun sagala hal dina kahirupan, sareng solusi pikeun masalah alat iPhone sok dibawa ka anjeun dina iPhone News . Kusabab kitu, dinten ieu berkat tutorial ieu anu kami kapendakan dina YouTube, Anjeun tiasa ningali kumaha ngarobih iPhone 7 ku desain bezel melengkung kana iPhone 7 kalayan bezel anu lengkep., dina gaya iPhone 5 paling murni, anu sajauh ieu mangrupikeun desain paling dipuji pikeun perusahaan Cuepertino. Jony Ive anu saé henteu bakal satuju sareng desain ulang desain ieu, tapi urang kedah nunjukkeun ka anjeun.

Panulis pidéo éta nyaritakeun yén anjeunna parantos ngagaduhan unggal iPhone anu sayogi di pasar, nanging, anjeunna parantos ngantosan desain anyar ti iPhone 5, modél anu anjeunna bogoh ka jamanna. Hanjakal anjeunna mendakan kontinuitas iPhone 7, janten anjeunna turun damel, leres-leres ngabongkar iPhone 7 sareng nyandak mesinna jalan-jalan. Ngarobih iPhone 7 bezels tanpa sieun. Anjeun panginten panginten pangaruhna tiasa teuing ngancurkeun alat, tapi iPhone 7 sareng aluminium 7000 na nunjukkeun kakuatan anu teu aya tandinganna.

Hasilna spektakuler, tapi hanjakalna kami moal tiasa mastikeun yén éta bakal katingali saé. Teras anjeunna milih ngapung pikeun ngempelkeun alat éta nalika éta dihapus, sareng hasilna luar biasa. IPhone tiasa dianggo kalayan saé, kalayan bezel sudutna, sapertos iPhone 5, kalayan kaunggulan langkung ipis. Jelas kami nunjukkeun tulisan ieu dina nada asep, sareng kami yakin yén panulis, PeripateticPandas oge, éta sababna Kami henteu nyarankeun ti dieu anjeun nyandak tindakan anu nekat ieu, Sareng upami anjeun hoyong iPhone 5 kalayan performa anu spektakuler, anjeun tiasa mésér iPhone SE pikeun € 489.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josean (@ josean69) cenahna

    Sareng pidéo na ???

    1.    Gambar placeholder Marcelo arteaga cenahna
  2.   Malam cenahna

    Dimana kuring ningali pidéo na? Dupi anjeun ngalangkungan tautan punten

  3.   Gambar placeholder Marcelo arteaga cenahna