Ngaropea WhatsApp sakumaha kahoyong anjeun ku WhatsApp + kanggo ios 8

WhatsApp +

Nalika urang nyarioskeun olahtalatah instan kaunggulan par aplikasi nyaéta WhatsappSeueur anu parantos nyobian ngungkulan panawaran éta, tapi teu aya anu sanggup mupus.

Nembe kaala ku Facebook, WhatsApp éta mangrupikeun aplikasi anu peryogi pisan dina dinten ka dinten, tapi aya seueur aspek anu urang hoyong robih, pangguna Android parantos lami gaduh WhatsApp + anu nawiskeun aranjeunna kapasitas pangaturan khusus anu hébat, tapi éta ogé sayogi pikeun ios 7 sareng ios 8, leres, anjeun kedah ngagaduhan jailbreak parantos.

Aya seueur kamungkinan anyar yén WhatsApp + nawiskeun ka anjeun, salah sahijina nyaéta pertukaran file, anu dina aplikasi resmi diwatesan, aya wates pikeun ngirim file anu sering dijajah, ku WhatsApp + wates éta diperpanjang ngamungkinkeun anjeun ngirim file anu langkung beurat.

Fitur sanésna nyaéta modeu anu teu katingali, éta ngamungkinkeun anjeun nganggo WhatsApp tanpa kontak anjeun terang naha anjeun onlineAnjeun tiasa ogé nganonaktifkeun konpirmasi bacaan (cék dobel anu kawéntar), nyaéta, anjeun tiasa henteu leres-leres waé.

Mode teu katingali WhatsApp

Salah sahiji fungsi paling luar biasa anu ditawarkeun ku WhatsApp + nyaéta kapasitas kustomisasi éta nempatkeun kana ujung jari anjeun, tiasa ngalih antara téma anu béda anu parantos didamel ku pangguna sanés, atanapi anjeun bahkan tiasa ngadamel téma anjeun nyalira, ngarobih warna téks sareng pamekar nyalira nyarios yén bakal aya deui pilihan kustomisasi dina versi handap.

Upami anjeun ngalaman jailbroken, henteu diragukeun WhatsApp + kedahna, tapi upami anjeun henteu ngalaksanakeunana sareng anjeun henteu mutuskeun, WhatsApp + mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun mutuskeun enya pikeun ngawujudkeun jailbreak.

Anjeun tiasa ngaunduh WhatsApp + ngalangkungan Repository BigBoss di Cydia, saleresna nyaéta sakali anjeun nganggo WhatsApp +, aplikasi resmi sakedik teuing kanggo anjeun, Kusabab dina ieu anjeun ngarobih sareng ngantepkeun sagala anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   telsatlanz cenahna

    anjeun kedah ngaropea sora ?? atanapi anjeun kedah ngarobih na

    1.    juanct cenahna

      henteu, anjeun kedah ngarobih na.

  2.   John doe cenahna

    Nya, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring parantos ngaleungitkeun aslina, kuring parantos nempatkeun Plus sareng éta henteu némbongan dimana-mana ... sareng Cydia masihan ka kuring salaku dipasang tapi teu nanaon, kuring kedah nempatkeun aslina. .. .. Menuda Pinuh

    1.    Ny cenahna

      Pikeun jalan éta anjeun kedah ngantepkeun anu asli dipasang, éta sanés aplikasi whatsapp énggal, éta mangrupikeun tambahan anu ditambihan, janten ngagaduhan pilihan kustomisasi langkung seueur. Upami anjeun miceun aplikasi sateuacan masang WhatsApp + tangtosna anjeun moal ningali nanaon.

  3.   Jorge cenahna

    John, anjeun teu kedah uninstall anu sateuacanna, upami ditingali, anjeun buka setélan whatsapp sareng anjeun bakal ningali bagian setting whatsapp +. Anjeun teu tiasa nyarios lengkep tanpa kedah ningali heula.

  4.   Khember cenahna

    Anjeun teu kedah uninstall WhatsApp, éta diintegrasikeun kana aplikasi anu sami, sateuacan nembongan dina setting telepon, ayeuna éta aya dina setting aplikasi nyalira. Patarosan abdi: naha aya anu terang upami iklan anu ngaganggu anu muncul dina obrolan saprak pembaruan terakhir tiasa dihapus?

    1.    Jesuss cenahna

      Leres, iklan sialan ngaganggu, upami aya anu terang kumaha cara miceunana

  5.   John doe cenahna

    Ok, kuring ningali éta, sadayana leres, tapi WhatsApp + ieu nyeri, éta henteu tiasa dikonfigurasi ngan 2% dibandingkeun sareng Android sareng nambihan naon anu ceuk batur sapagawean Khember…. Di luhur pikeun ngelek iklan, éta henteu acan lami bahkan 3 menit, kuring parantos uih deui ka anu aslina, kéngingkeun ieu, langkung saé diteruskeun dina Android tibatan ieu ti luijo, mudah-mudahan éta bakal ningkatkeun, ngahapus pariwara tapi dina waktos ayeuna pisan matak sedih !!!!

  6.   Frigidis cenahna

    Kuring henteu terang naha éta kajantenan ka aranjeunna tapi kuring henteu tiasa ngirim musik sabab kuring henteu ningali bagian pikeun ngirim musik sareng iklan-iklan éta anu kaluar teu raoseun pisan, langkung saé mayar tweak tibatan dibarengan éta windows ngaganggu. ATAWA

  7.   John doe cenahna

    Kuring henteu ngritik saha waé, kuring ngan ukur nyarios sareng naon anu saleresna, Kadang langkung saé pikeun cicingeun sareng sigana konyol tibatan muka éta sareng mastikeun yén éta, kalayan ieu hartosna kuring langkung saé ngantosan sareng kéngingkeun anu leres pantes nyandak kaluar anu gancang pisan anu henteu pati dibandingkeun naon waé dibandingkeun sareng versi Andrioid, kuring khususna cukup untung nganggo vérsi Android sareng éta hebat, tapi ieu tangtosna, sapertos anu kuring carioskeun, yuswa yuswa enteng, kuring hartosna, henteu janten masalah kumaha conto lengkep !!!! kanggo ayeuna ...

  8.   telsatlanz cenahna

    naha anu mayar éta nganggo pariwara?

  9.   Jorge cenahna

    Kuring nyusun aya cara sareng cara pikeun tb kuring éta katingalina héjo pisan tapi henteu perlu disebatkeun henteu aya sia-sia atawa éta pinuh I yén iphone ayeuna nempatkeun ka urang langkung ti salaku hormat urang henteu kedah nyarios sapertos anu.

  10.   John doe cenahna

    Kuring henteu sono saha, kuring ngan ukur nyarios anu jelas, kuring ogé parantos nyarios yén vérsi Android méwah sareng éta sanés naha kuring ngalakukeun bal ka saha waé, kuring ngan ukur nyarios pendapat kuring, aranjeunna kedahna ngantosan sareng nawiskeun seueur pisan langkung saé sanaos sanés mangrupikeun vérsi akhir, vérsi ieu sakumaha anu kuring carioskeun sateuacanna henteu aya nanaon, anu tiasa disesuaikan numutkeun kriteria, pikeun kuring nempatkeun 2 atanapi 3 tombol deui sabab henteu ngarobih nanaon, anu Andrioid upami éta, ieu… .. Aranjeunna tiasa nyangsang tanpa masalah ... saha waé anu nyandak sakumaha anu dipikahoyong ....

    1.    Xavier cenahna

      Naon anu lumangsung nyaéta anjeun sumping ka dieu siap, nyabutinstall "wap" asli, sareng kumargi anjeun parantos sapertos tolai, anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi ngan ukur nyerang sadayana. Kadieu manusa, pipis teras angkat ka ranjang.

  11.   hiji hal cenahna

    deesinstall wasap + sabab pariwara asup kana obrolan ..
    bangsat tweak éta

  12.   John doe cenahna

    Ok kana hal éta !!!

  13.   texuastexuas cenahna

    Sareng kuring nyarios…. nalika éta modis di blosg pikeun ngobrol ngeunaan jalma anu Whatsappa ngahalangan panggunaan WhatsApp pikeun dugaan nyiksa jasa éta (aya sababaraha dinten yén sadaya blog nyarioskeun masalah ieu, sababaraha conto jalma anu kajantenan aranjeunna) di jalma-jalma anu disangka pelanggaran, salah sahijina nyaéta ngagunakeun aplikasi "haram" dina naon anu jelas ieu, ayeuna bahaya teu aya deui ??? ... sabab kuring ningali éta rada picilakaeun, khusus pikeun urang anu parantos kalayan éta langkung ti 15 taun angka anu sami sareng kami henteu hoyong ngarobih jumlahna.

  14.   Daniel VD cenahna

    Saé pisan ceuk texuastexuas, éta anu kuring pikir.

    Naha aranjeunna tiasa ngahalangan anjeun atanapi henteu? Kuring henteu ningali koheren yén dina blog anu sami aranjeunna ngingetkeun bahaya ngagunakeun WhatsApp + sababaraha minggu ka pengker sareng ayeuna aranjeunna ngaiklankeun program na. (Naha éta "mesék téh mesék"?

  15.   xtaticthc cenahna

    Pikeun miceun tulisan, anjeun kedah parios haté di belah katuhu luhur sareng ngirim tweet na

  16.   Polloloko cenahna

    Tangtosna, kumaha kabodoan anjeunna henteu tiasa maca sareng ngritik pikeun ngritik ...

  17.   steinbeck cenahna

    hahaha Jorge, anjeun dipaku

  18.   John doe cenahna

    Ngeunaan Tolai, kuring tiasa ngaku leres yén dulur misan kuring dicabut kusabab aya anu kedah dilakukeun dina vérsi Android sareng éta henteu sapertos kitu, kuring ngan maca inpormasi ngeunaan kumaha éta dilakukeun, anu anjeun nyarios siap, kuring ogé henteu langkung henteu Kurang ti saha waé, tapi naha anjeun resep atanapi henteu ayeuna, whatsapp + iphone na matak hanjakal dina waktos ayeuna kuring nyarios, éta bakal ningkat pasti tapi dinten ieu mangrupakeun kotoran naha anjeun resep atanapi henteu .. .

  19.   juanct cenahna

    Naha anjeun perhatoskeun konsumsi batréna langkung luhur, sakali tweak ieu dipasang?

  20.   Chofo cenahna

    Pasang WhatsApp + (teu aya iklan) sareng éta bakal kaluar tanpa iklan
    Tina Repo byteyourapple (tingali kana Google upami anjeun teu gaduh, kuring henteu terang alamat anu pasti)

    1.    Pepe cenahna

      Sampurna, hatur nuhun.

  21.   Robin Ivan Lopez Valenzuela cenahna

    Pikeun miceun iklan anu ngaganggu éta ngan ukur buka aplikasi WhatsApp teras buka Setélan> Setélan WhatsApp + sareng di belah katuhu luhur aya haté kulawu, cukup toél éta haté sareng buka "Tweet" sareng voila, henteu aya deui iklan anu ngaganggu

  22.   jantongf cenahna

    kalayan whatsapp + kanggo IOS8 kuring henteu nampi béwara ngeunaan pesen anu kuring tampi. Naha normal atanapi naha kuring kedah ngonpigurasikeunana ku sababaraha cara? . Abdi gaduh whatsapp kanggo IMN IOS8 sareng éta henteu tiasa dianggo nalika masang whatsapp +