Ngaropea menu setélan ku QuartzSettings

Aplikasi latar + iPhone

Upami urang resep Jailbreak éta mangrupikeun hal, sareng salah sahiji alesanna kusabab éta ngamungkinkeun urang ngadamel iPhone kami unik sareng benten, anu sesah nalika iPhone langkung seueur ditingali di jalan. Tweak anyar ieu jangji baris ngasupkeun titik kustomisasi anu ampir teu acan dijajah, ku éta urang tiasa ngarobih tampilan aplikasi konfigurasi ios asli, ngajantenkeun alat urang iPhone langkung khusus upami tiasa.

Tweak sacara otomatis ngaropea tampilan aplikasi setélan iPhone dumasar kana gaya wallpaper anu parantos kami ditangtukeun dina waktos éta. Salaku tambahan, éta nawiskeun rangkeian téma anu urang tiasa milih pikeun masihan touch of color kana aplikasi Setélan.

Sakali QuartzSettins dipasang, anjeun tiasa buka bagian karesep tweak dina aplikasi Setélan dimana anjeun ngagaduhan tilu pilihan dasar pikeun aktip, pilih téma sareng sawangan konfigurasi anu dipilih. Dina pilihan «Téma» anjeun bakal mendakan sadaya téma anu tos dipasang anu tweak bawa, saatos ngalebetkeun bagian ieu anjeun bakal ningali tilu dasarna, «Hideung Panther», «Panda» sareng «Sky Vision», masing-masing nganggo tombol na pratinjau sahingga urang tiasa ningali gancang ningali mana waé ti aranjeunna anu paling hoyong urang gabung sareng ngarobih bagian setélan.

Kami henteu kedah ngalakukeun résum ulang naon waé pikeun nerapkeun téma, urang ngan saukur nutup aplikasi Setélan tina Multitasking iPhone (tutup sacara lengkep) sareng nalika anjeun ngalebetkeun deui parobihanna bakal katingali. Upami urang nganonaktipkeun sadaya téma, antar muka anu dipersonalisasi bakal digunakeun gumantung kana wallpaper anu parantos ditangtukeun.

Salaku tambahan, tweak muka kamungkinan pikeun sababaraha pamekar pikeun nyumbangkeun pakét kustomisasi nyalira pikeun tiasa nambihan langkung seueur téma kana tweak, anu matak pikaresepeun pisan.

Fitur tweak

  • ngaran: QuartzSettings
  • harga: bebas
  • Repository: BigBoss6y
  • Kasaluyuan: ios 8+

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan D Noguera cenahna

    Repo bigboss6y? Kumaha kuring tiasa nambihanana?