Monitor naon anu lumangsung dina komputer urang nganggo Watchover, gratis pikeun waktos anu terbatas

jaga-jaga

Dina sababaraha dinten terakhir kuring nunjukkeun anjeun sababaraha aplikasi kanggo pangleutikna bumi, aplikasi anu cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch, anu bakal ngamungkinkeun urang waktos santai bari murangkalih urang resep kana kaulinan ieu. Masalahna sumping nalika aranjeunna mimiti tumuh atanapi aranjeunna ningali urang teras-terasan dina komputer sareng ngawartosan yén aranjeunna henteu hoyong deui iPad atanapi iPhone, tapi éta hoyong komputer, naha éta PC atanapi Mac.

Dina Windows boh OS X urang tiasa ngawatesan aksés kana kontén anu tangtu yén kami henteu hoyong éta sayogi pikeun barudak bungsu kami. Tapi upami éta parental control sigana saeutik, ngalangkungan router urang ogé tiasa ngawatesan aksés internét langkung seueur. Sakali kami parantos netepkeun watesan éta sareng urang ngantepkeun komputer ka putra kami, kami resep terang naon anu aranjeunna lakukeun sareng anjeunna, tanpa aya di rohangan anu sami ninggalkeun anjeunna kabébasan.

Dina internét urang tiasa mendakan seueur aplikasi anu nyiptakeun rékaman panggunaan PC atanapi Mac urang, rékaman anu engké urang tiasa konsultasi gancang sareng gampang. Watchover nawiskeun kami sacara praktis fungsi anu sami tapi sacara real waktos sareng tina alat ios kami. Nyaéta, urang tiasa ningali waktos anu parantos kalangkung atanapi kajantenan di Safari, di buruan Shawn the Sheep, dina iTunes atanapi dina aplikasi sanés anu parantos dipasang dina komputer urang.

pangawas-1

Watchover nawiskeun kami statistik panggunaan pikeun tiap aplikasi salian ti ngamungkinkeun urang pikeun néwak gambar tina aplikasi anu dipikahoyong sepanjang waktos, sahingga urang tiasa leres-leres mariksa naon anu aranjeunna laksanakeun, utamina upami aranjeunna nganggo panyungsi. Urang tiasa ngonpigurasikeun aplikasi pikeun périodik nyandak potret layar, nangkep yén kami bakal tiasa ningali langsung tina aplikasi kanggo ios dina Kala waktos.

pangawas-2

Watchover gaduh harga biasa di App Store 4,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis. Sacara logis, pikeun aplikasi tiasa dianggo, urang kedah masang aplikasi alit anu bakal tanggel waler pikeun ngahubungkeun iPhone atanapi iPad sareng komputer urang sareng périodik nyandak gambar. Aplikasi ieu sayogi gratis ngalangkungan halaman wéb pamekar sareng henteu meryogikeun konfigurasi tambahan.

Watchover (Tautan AppStore)
Awas5,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nuhun, katingalina pikaresepeun, kuring nyobaan.

  2.   Mike cenahna

    Éta henteu saé pikeun kuring pikeun anu kuring pikahoyong, sareng ogé ayeuna teu mungkin pikeun mupus, upami aya anu tiasa nulungan kuring. Abdi dina mac. Kuring parantos nyobian sadaya cara pikeun secara paksa nutup aplikasi anu kuring terang sareng anu kuring kantos tingali dina internét sareng nanaon. por kahadean