Ngecas gancang pikeun Apple Watch Series 7 nganggo charger anu cocog sareng protokol Pangiriman Daya USB atanapi Apple

Ngecas gancang Apple Watch

Salah sahiji hal anyar anu ogé ditambihan dina Apple Watch Series 7 yén aranjeunna parantos ngawitan ngajual dinten ayeuna nyaéta ngecas gancang. Muatan ieu peryogi sababaraha minimum pikeun dilaksanakeun sareng utamina masalahna nyaéta dina kabel muatan anu sateuacanna nganggo USB A, anu ayeuna USB C, sareng dina carjer éta nyalira.

Éta sababna perusahaan nerangkeun sarat anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun beban ieu dina kecepatan anu langkung saé. Dina pengertian ieu, para pangguna anu ngagaduhan charger Apple resmi kalayan sambungan USB C tiasa nganggo modél naon waé. Jalma anu henteu ngagaduhan charger Apple resmi ieu bakal gumantung kana protokol Pangiriman Daya USB ti modél 5W.

Anu ti Apple kedah ngagaduhan sahenteuna kakuatan 18W pikeun tiasa nawiskeun biaya gancang ieu dina jam tangan anu anyar, anu henteu resmi ti Apple kedah ngagaduhan protokol USB Power Delivery (USB-PD) tiasa nawiskeun biaya ieu anu nawiskeun biaya 80% tina total batréna ngan dina 45 menit. Anu penting di dieu nyaéta kami nganggo kabel nyalira anu ditambihan dina kotak arloji sareng salah sahiji carjer ieu.

Deui urang kudu nyebutkeun éta carjer ieu henteu kalebet kana kotak tina jam anyar tapi dimungkinkeun pikeun mésér éta di toko Apple. Kami mendakan manuver ieu bener-bener musibah sanaos kami senang ku kanyataan yén aranjeunna tungtungna nambihan USB C kana sambungan kabel. Apple ogé ngajelaskeun yén ngecas gancang pikeun Apple Watch Series 7 henteu sayogi di Argentina, India atanapi Vietnam, tapi henteu nawiskeun panjelasan pikeun watesan ieu di tilu nagara ieu.

Di sisi anu sanésna, naséhat di dieu nyaéta nganggo pangisi daya "siap" pikeun ngeusi batre alat kami. Émut yén aya carjer kualitas di pasar dina harga anu wajar, anjeun henteu kedah mésér ti Apple upami anjeun henteu hoyong, tapi Punten nganggo carjer sareng kabel muatan ku sertifikasi kaamanan pikeun nyingkahan masalah. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.