Ékspor playlist Spotify anjeun (sareng seueur deui) kana Apple Music

ékspor.-apel-musik

[TEU AYA DI WILAYAH SPANISH] Éta langkung ti 3 jam sateuacan Beats 1 mimiti diputer sareng kuring henteu hoyong panjang teuing dina tulisan ieu, janten kuring bakal dugi: dimungkinkeun pikeun ngekspor daptar anjeun ti Spotify, Rdio sareng jasa sanésna ka Apple Musictapi anjeun bakal kedah buru-buru. Aya metoda pikeun ngekspor daptar puter ka Beats Music sareng sistem anu sami parantos dianggo teu resmi pikeun ngekspor daptar ka Apple Music.

Dina waktos ayeuna, pengembang nyarios yén halaman wéb na na runtuh, janten tulisan ieu dimaksudkeun pikeun nginpokeun yén kamungkinan aya na, upami anjeun leres-leres resep, anjeun kedah nyobian dugi ka kéngingkeunana.

Pikeun ngekspor daptar, anjeun peryogi akun Beats Music. Anjeun tiasa nyiptakeun akun tés dugi ka Apple henteu kéngingkeun deui, sareng ti saprak éta, mimiti jalan. Kalayan akun didamel, anjeun kedah angkat ka éksportir teu resmi na anggo tombol di kénca luhur halaman pikeun lebet kana akun Beats Music anjeun. Teras turutan léngkah dina wéb. Salian ti Spotify, urang ogé tiasa ngekspor jasa musik anu sanés, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu nuju tulisan ieu.

https://twitter.com/pinkham/status/615617302998986752

Éksportir henteu resmi bakal nyalin daptar jasa anu dipilih ka Beats Music, sareng nalika éta lirén damel, Beats Music sacara otomatis bakal ngalakukeun hal anu sami pikeun ngékspor daptar ka Apple Music. Éksportir ieu, didamel ku pinkham, anjeun parantos sayogi dina wéb beatsimporter.com. Tapi, kuring keukeuh, anjeun kedah sabar kusabab seueur jalmi anu ngagunakeunana. Bisi wae, teu aya bukti yén pendaptaran ka Beats Music henteu ditampi deui sareng teu aya anu nyarioskeun ngeunaan éksportir anu parantos lirén damel. Sadayana tiasa lirén damel dina sababaraha jam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ramses cenahna

    Di Spanyol anjeun tiasa ngadamel akun musik ketukan

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Ramses. Blog ieu ogé dibaca ku pangguna ti nagara sanés. Nuhun parantos ngartos.

  2.   Pablo cenahna

    Éta henteu valid upami anjeun di Spanyol; dina halaman wéb Beats Music aranjeunna nyarios yén anjeun moal tiasa ngadaptar di nagara anjeun; (

    Kuring ngarti yén aranjeunna maca ka anjeun ti nagara sanés tapi bakal langkung ngabantosan pikeun ngabéjaan aranjeunna sateuacanna, bungah, buka situs web Beats Music

  3.   Mike cenahna

    Sakumaha sesah na pikeun ngunduh VPN ??? naon cara pikeun ngahesekeun kahirupan.

    1.    Pablo cenahna

      Abdi parantos ngalakukeun tapi telat; henteu kéngingkeun anjeun daptar ka Beats Music; (

      Salam tur nuhun

  4.   Pablo cenahna

    Urang sadayana henteu terang naon ari VPN, tapi ayeuna kuring milarian; Kuring henteu ngahesekeunana, ngan ukur kuring boga kawatesanan, henteu siga batur.

    salam