Turutan usum NBA anyar nganggo aplikasi resmi

Basket

Pikeun anu resep kana baskét, ngantosan biasana salamina dugi ka pertandingan dimimitian. Usum NBA, Tapi untungna wengi séto ieu sareng persaingan baskét anu saé saéna di dunya dimimitian, pikeun kualitas ogé pikeun pemirsa.

Nyukcruk

Sacara tradisional NBA parantos ngurus detil anu aya hubunganana sareng aplikasi na kalayan saé, sareng taun ieu sigana henteu janten pengecualian. Taun ayeuna aranjeunna parantos fokus khusus dina eusi dina bentuk pidéo, Janten sigana urang bakal ngagaduhan seueur multimedia anu ngantosan urang unggal dintenna kanggo ditingali (tina NBA aranjeunna nyarios yén langkung ti 50 video énggal per dinten bakal dihasilkeun pikeun tujuan ieu).

Salian ti tiasa mariksa jadwal pertandingan, kami ogé ngagaduhan aksés ka statistik anu detil pikeun masing-masingna sareng jadwal resmi di zona waktos urang. Salaku tambahan, tina menu pésta éta sorangan Kami tiasa ngaksés mésérna pikeun ditingali tina iPhone kami, sanaos leres anjeun henteu tiasa mésér hiji kaulinan sareng kami kedah milih sababaraha pilihan langganan anu ditawarkeun ku NBA (taunan atanapi bulanan, total atanapi ku tim) .

Ditambahkeun

Salian ti eusi multimédia na Kaulinan NBA parantos nyertakeun fitur-fitur menarik anu sanés dina aplikasi supados urang tiasa nguntungkeun. Sareng nyorot dina fitur tambahan ieu nyaéta fungsi kaping anu penting, nyaéta kalénder dimana sadaya tanggal konci musim dituduhkeun supados urang henteu sono nanaon sareng urang tiasa nyusun rencana sateuacana.

Aplikasi na ngagaduhan desain langkung ti ditarima sareng éta nuturkeun tungtunan anu ditetepkeun ku Apple dina ios pangénggalna, milih palette warna poék anu cocog pikeun anjeunna kalayan saé sareng ngajantenkeun nyaman dianggo nalika wengi. Dina tingkat operasi teu aya kasalahan atanapi kalem pikeun disorot.

Tangtosna aplikasi resmi NBA nyaéta gratis kanggo diunduh, sanaos sakumaha anu parantos kami koméntar, sadaya kamungkinan kamungkinan pikeun nonton pertandingan langsung ngalangkungan pamayaran langganan. Tapi naha anjeun wani nganggo Liga atanapi Tim Pass atanapi henteu, aplikasi éta penting pikeun sadayana anu resep liga pangsaéna di dunya. Sareng di luhur sadayana, éta ditarjamahkeun kana basa Spanyol anu sampurna, hal anu salawasna ngaapresiasi.

Peunteun urang

réditor-marios
Aplikasi NBA: Baskét Langsung (AppStore Link)
Aplikasi NBA: Baskét Langsungbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roberto Romano cenahna

    Lalajo Live Toronto Raptors vs Miami Heat http://goo.gl/nwWqKV