Ninggalkeun halaman tanpa ikon di ios 8 tiasa dimungkinkeun

iOS 8 tanpa ikon

Ninggalkeun kaca munggaran dina Layar utama iPhone tanpa ikon Tiasa waé upami anjeun ngagaduhan ios 8. Normalna ieu mangrupikeun hal anu teu pernah dimungkinkeun kumargi sistem éta nyalira nyegah tapi urang henteu terang naha kusabab teu paduli atanapi kusabab éta bug, versi ios 8 ayeuna ngamungkinkeun kami kamungkinan ieu .

Pikeun kéngingkeun halaman mimiti springboard jaga ngan ukur ikon dok anjeun kedah nyeret unggal aplikasi ti halaman kahiji ka halaman salajengna. Éta saderhana pikeun kéngingkeun tampilan anu minimalis dina iPhone urang, ngamungkinkeun urang pikeun nikmati wallpaper tanpa gaduh ikon anu nutupan bagéan na permukaan.

"Trik" ieu ngan ukur tiasa dianggo sareng halaman kahiji tina papan lincah. Upami urang nyobaan di sésana, ios 8 otomatis bakal ngahapus halaman anu urang cobian tinggalkeun tanpa ikon, peryogi sahenteuna hiji aplikasi pikeun tetep aktip.

Sababaraha dinten ka pengker urang ngobrol sareng anjeun ngeunaan kamungkinan nyiptakeun folder anu disarangukeun di iOS 8, kasalahan anu sanés anu sigana bakal dilereskeun dina apdet anu bakal datang tapi anu kanggo ayeuna, ngamungkinkeun urang ngarobih tampilan alat urang sakedik deui. Sanaos ieu henteu kapaké pisan pikeun seuseueurna, tanpa diragukeun éta salah panasaran deui tina vérsi munggaran ios 8.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Abdi ngagaduhan ios 7 sareng mangtaun-taun kuring gaduh halaman munggaran gratis sareng tanpa JAilbreak…. Pariksa inpo na. Salu2!

    1.    Wesia cenahna

      Leres, kabogoh kuring ogé gaduhna sapertos kieu sareng anjeunna henteu ngalaman jailbreak

  2.   Dani cenahna

    Dina ios 7 sareng tanpa jailbreak éta ogé dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana

  3.   Yon cenahna

    Ti saprak 2008 dina 3G, wilujeng sumping.
    Jailbreak

  4.   Yesus cenahna

    Kuring tumaros parantos nganggo ios 6 sareng ios 7 abdi ogé nyimpenna sapertos ios 8 tanpa jailbrake dina sadayana

  5.   Hector londo cenahna

    Ieu tiasa dilakukeun tina ios 6, kuring kantos gaduh iPhone sareng kuring teras gaduh

  6.   Alejandro Castellanos cenahna

    Warta IPhone anjeun henteu deui masihan inpormasi anu diverifikasi. Anjeun nembé kaleungitan pembaca anu parantos nuturkeun anjeun salami 3 taun. Halaman wéb ieu henteu serius deui. Akhir-akhir ieu kuring maca berita anu teu leres sareng teu acan diverifikasi di dieu

    1.    Alan cenahna

      Hiji kirang kritikus ..

  7.   Daniel Quiroga cenahna

    éta salawasna mungkin éta henteu novelty atanapi trik atanapi jailbrake

  8.   Sebastian cenahna

    Éta salawasna tiasa dilakukeun

  9.   Marc cenahna

    Sapertos sadayana anu parantos nyarios, kuring satuju. Éta tiasa dilakukeun tina 3GS. Sawangsulna.

  10.   Juan P cenahna

    Kusabab kuring gaduh iPhone dina ios 4 dugi ka ios 8 ayeuna, kuring tiasa ngantepkeun layar kosong anu munggaran, berkat ieu .. .. »bug»

  11.   Mario Carlos M. M. cenahna

    sakumaha biasa ngadaur mulangkeun inpormasi, éra pisan!

  12.   Chuy zavala cenahna

    Nyatana, kuring tumaros tina iTunes ... Kuring ngan nambihan halaman kosong teras lebet dina posisi anu munggaran, nerapkeun perobihanana sareng éta ...

  13.   Yesus cenahna

    Hehehehehehe, tina ios 6 tiasa kalaksanakeun.

  14.   Jair lina cenahna

    Halo, anjeun tiasa ngabantosan abdi? Kaleresan kuring henteu tiasa ngantunkeun halaman anu kosong. Abdi gaduh iPhone 5C sareng ios 8