Ninja Spinki Challenges, gim mustahil anyar ti panyipta Flappy Birds

Ninja Spinki Tantangan Naha anjeun sono kana kaulinan jinis Flappy Bird anu mustahil? Warta anu saé: Gears, studio anu nyiptakeun kaulinan anu goblog, manuk piksel parantos dileupaskeun Ninja Spinki Tantangan, judulna langkung ati-ati dina hal gambar sareng audio, tapi éta ngajaga tingkat kasusah anu sami sareng anu ngaluncurkeun panyipta na pikeun kamashuran.

Di Ninja Spinki Tantangan urang urang kedah ngendalikeun ninja sedengkeun, dina tiori, anjeunna ngalatih janten bajoang anu langkung saé. Salaku tambahan, upami sateuacan urang nyarios yén judul anyar ieu ti panyipta Flappy Bird parantos langkung fokus kana detilna, éta ogé fokus kana nawiskeun sababaraha: bakal aya ogé jumlahna 30 tingkat Diantara anu urang kedah, contona, nyingkahan ucing, maledogkeun bintang dina target, nyingkahan anu sapertos bom atanapi hindari sababaraha buah nyabak urang ku ngaluncatan aranjeunna.

Tantangan Ninja Spinki bakal sakali deui ngajantenkeun saraf anjeun

Kami bakal tiasa lulus unggal tingkatan sakali 10 detik saatos masing-masing parantos dimimitian, anu mimitina sigana saderhana (henteu). Tapi upami anu urang pikahoyong mangrupakeun tantangan anu langkung ageung, unggal-unggal urang lulus tingkat, éta bakal sayogi dina Modeu sajajalan, anu hartosna kasusah bakal ningkat sareng ningkat tanpa lirén dugi ninja pencét sareng éléh. Nalika urang maén dina "Endless" urang ogé kedah ngumpulkeun bintang, anu mimitina siga sistem nyetak dina modeu gim ieu.

Upami anjeun naros ka kuring naon anu kuring pikirkeun ngeunaan Ninja Spinki Tantangan sareng kuring kedah jujur, kuring bakal nyarios panginten langkung narik tibatan ciptaan Gears anu sanés. "Pique" masih aya, tapi sigana langkung seueur diaksés sareng pikaresepeun tibatan judul sapertos Swing Copters dimana senangna nyaéta ngabeungkeut saraf anjeun, kéngingkeun skor luhur sareng nyarioskeunana. Nyatana, kuring seuri sepanjang waktos bari nyobian nyerat tulisan ieu, janten kuring pikir éta pantes. Dupi anjeun parantos nyobian? Kumaha upami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.