Apple Watch dina bulan Séptember, iPhone 12 dina Oktober.

Kami lebet kana satengah kadua 2020 sareng urang masih kedah terang peluncuran Apple ageung pikeun taun ieu. Jon prosser parantos ngungkabkeun sadayana presentasi sareng kaping peluncuran iPhone 12, 12 Pro, iPad sareng Apple Watch, sareng anjeun pasti bakal kejutan.

Jon Prosser, anu bersaing langsung sareng Mark Gurman janten guru anyar kabocoran ngeunaan Apple, parantos ngungkabkeun dina tweet naon anu tiasa janten presentasi sareng kaping peluncuran produk-produk anyar anu bakal diluncurkeun Apple antara ayeuna sareng akhir taun. Numutkeun kana tweet éta, urang bakal ngagaduhan presentasi sareng diluncurkeun dina Séptémber, Oktober sareng Nopémber., janten angkat nyiapkeun kartu kiridit.

Numutkeun ramalan Prosser, Salami minggu kadua Séptémber, anu dimimitian tanggal 7, urang bakal ngajalankeun Apple Watch anyar sareng iPad. Peluncuran ieu moal dilakukeun dina acara anu khusus, tapi siaran pers bakal diterbitkeun langsung sareng alatna bakal muncul di Apple Store pikeun reservasi. Kami henteu terang pisan ngeunaan modél-modél ieu, tapi éta henteu diharepkeun janten nanaon "révolusionér". Apple Watch bakal kalebet sénsor oksigén getih, tanpa aya parobihan anu utama, sareng iPad ngan saukur bakal gaduh pamutahiran dina prosesorna, tanpa ngarepkeun parobahan desain atanapi layar.

Dina sasih Oktober urang bakal ngagaduhan acara dimana iPhone 12 énggal bakal ditepikeun, boh "normal" sareng modél Pro. Ukuran layar anu bénten-bénten, layar OLED pikeun sadaya modél sareng paningkatan dina kaméra kalayan disertakeun LiDAR sensor dina modél Pro mangrupikeun sababaraha parobihan anu diarepkeun. Acara ieu bakal lumangsung dina minggu mimiti 12 Oktober, sareng iPhone 12 pre-order minggu anu sami., sareng kintun minggu payun. Modél pro kedah ngantosan kanggo disayogikeun dugi ka Nopémber, kalayan henteu acan aya tanggal anu khusus.

Bahwa peluncuran iPhone anyar bakal langkung lami tibatan biasana éta mangrupikeun hal anu diarepkeun saatos dikonfirmasi ku Apple, sareng aya ogé anu nyarioskeun ngeunaan peluncuran anu kaganggu, sareng iPhone 12 sayogi sateuacan 12 Pro, hiji hal anu parantos dilakukeun ku Apple sareng iPhone 8 sareng iPhone X. Urang bakal ningali naha ramalan Prosser parantos kajantenan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.