Carmen rodriguez

Karep kuring pikeun téknologi lahir sareng Apple sareng ngawujud dina kuring sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna kuring henteu tiasa lirén diajar sareng hoyong anu langkung. Kusabab kitu, kuring nyerat pikeun nginpokeun ngeunaan beja pangsaéna iPhone sareng alat-alat mérek anu sanés ku pangalaman sareng pengetahuan kuring.

Carmen Rodriguez parantos nyerat 236 tulisan ti saprak Oktober 2013