Alvaro Fuentes

Wartawan gairah ngeunaan gadget sareng telepon sélulér. Kuring salawasna tetep terang ngeunaan iPhone, iPad, Apple Watch sareng MacBook Pro, janten tujuan kuring nyaéta sadaya pamiarsa sadar kana berita éta.