Kumaha nyaring email di ios 10 kanggo iPhone sareng iPad

Surat di ios 10 Sacara pribadi, kuring pangguna anu resep ngagaduhan koropak email anu cukup "bersih". Pikeun ngahontal ieu, salah sahiji hal anu kuring lakukeun nyaéta misahkeun email dina rekening anu béda, sapertos anu paling pribadi, padamelan sareng anu sanésna pikeun ngahindaran nampi spam dina dua anu munggaran. Upami anjeun henteu resep cara kuring ngatur surat kuring sareng anu anjeun peryogikeun nyaéta ningali anu anjeun pikahoyong dina waktos anu tangtu, anjeun kedah terang yén Surat ngamungkinkeun urang nyaring email gancang sareng gampang.

Fitur ieu parantos sayogi dina vérsi ios sateuacanna. Naon éta énggal nyaéta ikon «tombol» pikeun nyaring email, ayeuna janten tilu garis sapertos corong dina bunderan, sadayana warna biru sami. Sakumaha anjeun panginten parantos mendakan, rusiah nyaring email dina Surat kanggo ios dimimitian ku tombol ieu. Kami ngajarkeun kumaha ngagunakeunana.

Nyaring email dina Surat gampang pisan

Nyaring email dina Surat

Upami urang noél kana tombol kanggo nyaring email, sacara standar éta bakal nunjukkeun urang ngan ukur anu teu acan kabaca. Kumaha upami ieu sanés cara urang hoyong ningali email? Nya, Surat nawiskeun kami langkung seueur pilihan, tapi pikeun ngaksésna urang kedahna toél kana téks anu nyebatkeun «Teu kabaca» dina warna biru di handapeun layar. Urang tiasa nyaring ku:

  • Anu tos teu acan Dibaca.
  • Kalayan indikator.
  • Ditujukeun ka urang (pikeun kuring).
  • Sareng kuring dina salinan (dina "cc").
  • Ngan ukur nganggo kantétan.
  • Ngan ukur tina daptar VIP.

Upami urang hoyong, urang tiasa nganggo langkung ti hiji saringan dina waktos anu sasarengan. Salaku conto, urang tiasa milih Anu Teu Dibaca sareng anu ngagaduhan indikator, atanapi anu ngagaduhan indikator sareng ngagaduhan kami dina salinanna. Ku cara kieu, pilihan bakal ngamungkinkeun urang pikeun mendakan persis email anu urang pilari.

Ayeuna anjeun teu ngagaduhan alesan pikeun henteu mendakan kurir pemberontak anu nyumput ti anjeun, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.