Otonomi anu langkung ageung, spheres énggal, sensor suhu sareng seueur deui warta pikeun Apple Watch

watchOS 9 bakal janten salah sahiji protagonis utama dina WWDC 2022 Juni hareup, sareng Apple sigana gaduh sababaraha kejutan pikeun urang, sapertos dina modeu Konsumsi low, spheres anyar, sensor anyar jeung sambungan satelit pikeun Apple Watch.

Apple bakal nambihan Mode Daya Lemah kana watchOS 9 anu bakal ngamungkinkeun sababaraha aplikasi dijalankeun kalayan konsumsi batré anu rendah pisan. Éta Mark Gurman anu parantos nyarioskeun ka kami éksklusif ieu Bloomberg. Apple Watch parantos gaduh mode "Cadangan" dimana anu tiasa urang laksanakeun nyaéta mariksa waktosna. Modeu ieu diaktipkeun nalika batre Apple Watch kami lemah. Apple hoyong mode Reserve ieu dilegakeun sareng ngamungkinkeun langkung seueur fitur, malah nu sababaraha aplikasi bisa ngajalankeun salila eta, sahingga ngatur pikeun manjangkeun otonomi jam.

Nurutkeun Gurman spheres bakal ngarasakeun katingal renewed. Saatos sababaraha taun ti saprak diluncurkeun, spheres énggal parantos sumping sareng dropper. Leres yén taun ka tukang kalayan datangna Series 7 sareng ukuran layar anu langkung ageung, sababaraha spheres diropéa pikeun ngamangpaatkeun éta rohangan tambahan, tapi seueur urang nganggap yén waktosna parantos masihan Apple Watch urang tampilan anyar. Toko jam tangan mangrupikeun anu dipikahoyong ku seueur urang, hal anu sigana teu mungkin Apple bakal nawiskeun urang ayeuna, janten pameunteu énggal salawasna wilujeng sumping.

Lamun datang ka fitur ngawas kaséhatan, Apple Watch bisa ngawengku sensor suhu nu bisa dipaké, contona, pikeun hadé ngartos momen kasuburan greatest pikeun awéwé. Numutkeun inpormasi éta, sigana henteu sigana Apple bakal nawiskeun anjeun pangukuran suhu anu pasti, sareng ngan ukur masihan anjeun inpormasi ngeunaan paningkatan atanapi panurunan suhu dibandingkeun sareng pangukuran biasa. Urang kedah neraskeun ngantosan tekanan darah atanapi ngawas glukosa getih. Dimana bakal aya perbaikan bakal aya dina deteksi atrial Fibrillation, hiji fungsi anu geus mibanda kami pikeun taun sarta ayeuna ogé bakal ngawartosan kami ngeunaan sabaraha lila sapopoe jalma nu ngagem arloji geus dina kaayaan fibrillation.

Tungtungna Gurman ngabejaan urang yén Apple Watch bisa ngawengku sambungan satelit pikeun ngirim pesen darurat tur lokasi, hal anu pohara kapaké bisi aya kacilakaan di tempat nu teu aya sinyalna mobile. Sababaraha fitur ieu ngabutuhkeun Apple Watch énggal, sedengkeun anu sanésna bakal sumping ka pamilik ayeuna berkat pembaruan parangkat lunak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.