Mendung diénggalan ku aplikasi anu praktis énggal pikeun Apple Watch

mendung

Aplikasi pikeun maénkeun podcast Overcast nembé ngalaman pembaruan lengkep aplikasi na pikeun Apple Watch. Versi anyar ieu 2021.1 Anu disababkeun ku jumlahna sataun sareng anu munggaran pembaruan anu diluncurkeun ku pangembang Marco Arment, aplikasi Apple Watch lengkep diperbarui.

Salaku tambahan, kasaluyuan anu ningkat sareng Siri ogé ditambihan sareng koréksi ditambah kana bug anu dipendakan. Kabeneran aya ti saeutik urang parantos diuji éta langsung saatos ngamutahirkeun urang tiasa nyarios yén sinkronisasi leres-leres gancang sareng ieu pasti aplikasi anu ningkat pikeun arloji pinter.

Antarbeungeut anu saé mangrupikeun konci pikeun Apple Watch

Sareng éta sababaraha kali urang ngadamel rumit naon anu tiasa saderhana. Dina hal ieu, aplikasi Overcast ngagaduhan seueur fungsi sareng sadayana pikaresepeun pikeun baranahan podcast, tapi sababaraha diantarana janten lambat atanapi rumit pikeun diatur. Ayeuna Kalayan versi anyar tina aplikasi ieu sadayana dimuat langkung gancang, éta saderhana saderhana sareng gampang pikeun ngadangukeun podcast atanapi mimitian maénkeunana ti jam, Éta jalan hébat.

Salaku berita utama ayeuna éta kalebet pilihan pikeun mayunan sareng nunda 30 detik réproduksi podcast, inpormasi kanggo naon anu dimaénkeun ditambihan, tombol énggal pikeun nyingkronkeun podcast di belah kénca luhur layar sareng sinkronisasi ieu sacara otomatis ditingalkeun dina mimiti pas urang ngapdet aplikasi, tong hariwang éta normal.

Aplikasi anu saé pisan pikeun sadaya pangguna henteu sayogi pikeun pangguna anu ngagaduhan Series 0, Series 1 atanapi Series 2. Sareng versi Overcast anu anyar ieu henteu cocog deui sareng versi watchOS 6 OS, anu hartosna jam tangan ieu moal tiasa ngagunakeunana. Sacara prinsip, upami anjeun pangguna modél ieu, kuring ngabayangkeun yén vérsi anu sateuacanna bakal teras aya, upami anjeun mastikeun kami dina koméntar, éta bakal ngaapresiasi.

Mendung (Link AppStore)
mendungbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.