Palabuan anu disumputkeun tina Apple Watch bakalan nyiptakeun asesoris anu langkung éfisién

Tali Cagar

Nalika urang nyarioskeun asesoris tina dunya nonton apel kamungkinan pisan yén urang ngan ukur dina awal sadaya anu bakal datang. Sanaos kitu, sanaos konsép anyar ngeunaan jam Cupertino, urang parantos ningali sababaraha usulan pikeun asesoris anu leres-leres patut. Salaku conto, anjeunna Tali Cagar anu parantos kami carioskeun dina blog urang. Usul dina hal éta justru ngajantenkeun otonomi terminal langkung ageung. Tapi ku naon anu kami carioskeun ayeuna, aranjeunna bakal ngajantenkeun batréna langkung awét.

Naon anu anjeun tingali dina gambar di luhur saleresna mendesain ulang aksésori ieu pikeun Apple Watch sareng béntenna perkawis aslina aya dina port anu aranjeunna anggo pikeun dimuat. Upami di awal éta dumasarkeun kana induktif anu urang sadayana terang, ayeuna anjeun tiasa bet dina tempat anu disumputkeun, anu ditingalkeun ku Apple di Apple Watch, tapi anu dugi ka ayeuna henteu dipikaterang. Ieu mangrupikeun port muatan anu bakal langkung gancang sahingga bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamangpaatkeun aksésori ieu sareng arloji éta nyalira.

El palabuhan efisien tina Apple Watch Éta lumayan anyar dina pasaran, sareng tangtosna, kanyataan yén asesoris sapertos Reserve Strap badé ngamangpaatkeun éta ngajantenkeun langkung pikaresepeun tibatan di awal. Tapi sacara logis, ieu ngan ukur bakal janten salah sahiji panggunaan anu diarepkeun tina port anu disumputkeun ieu. Ayeuna urang sadayana terang yén éta aya, éta moal lami pikeun perusahaan-perusahaan anu didaptarkeun pikeun ngamangpaatkeun dunya Apple tina asesoris pihak katilu, moal ragu-ragu nganggo éta pikeun masihan nasabah anu aranjeunna resep: otonomi anu langkung ageung , sareng anu paling penting, pulangkeun ideu yén jam tangan pinter tiasa langkung ti hiji dinten aktip tanpa ngeusi ulang, saur anjeun teu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.