Pamekar bakal tiasa nyobian betas kanggo apdet AirPods Pro ka hareup

airpods pro

nu AirPods Dina sagala rupa alat na, éta parantos janten produk anu tiasa dieksploitasi ku Apple. Inovasi téknologi hébat anu ditambihan ku tangan ios, iPadOS sareng macOS ngajantenkeun AirPods mekar janten fungsi énggal kalayan hardware anu sami. Ieu mungkin berkat ramalan fungsi anu bakal diluncurkeun ti Cupertino. Léngkah salajengna anu kedah dicandak tina Apple HQ nyaéta ngaleupaskeun vérsi béta tina firmware AirPods Pro pikeun pamekar, dina raraga ngabagi berita sateuacan diluncurkeun resmi sareng ningkatkeun optimalisasi na.

Apple ngarobah perhatian ka pamekar: gerakan anyar, AirPods Pro

Versi béta tina firmware ‌ Kanggo AirPods Pro‌ bakal sayogi pikeun anggota Program Pangembang Apple kapayunna. Ieu bakal ngamungkinkeun pamekaran fitur dina iOS sareng macOS pikeun AirPods, ogé ngaktipkeun fitur-fitur anyar, sapertos Boost Conversation sareng Ambient Noise Reduction.

Masa depan AirPods kajantenan ku ngalebetkeun sensor anu langkung seueur pikeun kaséhatan sareng monitoring pangguna. Nanging, kalebet sénsor ieu ngajantenkeun tingkat pajeulitna firmware headphone na langkung rumit sareng meryogikeun uji coba anu langkung. Salaku tambahan, lapangan sanés anu hoyong dieksploitasi ku Cupertino nyaéta ningkatkeun kualitas sora headphone nambahan fungsi-fungsi anyar sapertos Spatial Audio atanapi paningkatan dina paguneman anu bakal sumping sareng ios 15.

Tulisan anu aya hubunganana:
Firmware anyar dileupaskeun pikeun AirPods Max

Pikeun éta sareng seueur hal-hal sanés, Apple hoyong ngandelkeun pamekar sakali deui. Hatur nuhun kana catetan anu diterbitkeun dina halaman wéb pamekar Big Apple urang tiasa terang éta Firmware betas update for AirPods Pro bakal dileupaskeun kahareup. Ku cara anu sami sareng sésana program, profil béta bakal sayogi pikeun pamekar pikeun tiasa ngaunduh betas sareng masangkeunana dina headphone na pikeun nguji, ngaoptimalkeun sareng debug pembaruan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.