Pangguna langkung resep mésér AirPods tibatan Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 2

Keynote terakhir dina 7 Séptémber nyandak kami dua renovasi utama sareng produk anyar. Rénovasi éta nyaéta iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus sareng Apple Watch Series 1 sareng Series 2. Ngeunaan kabaruan penting pikeun masing-masing alat urang tiasa nyebatkeun résistansi cai sareng kaméra dobel upami urang nyarioskeun iPhone sareng chip GPS sasarengan. résistansi cai Apple Watch Series 2. Tapi anu paling narik perhatian nyaéta peluncuran AirPods, headphone nirkabel anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun mikaresep musik karesep urang salami lima jam berturut sareng 24 jam dugi ka urang kedah nyambungkeun pangkalan dimana headphone ieu dieusi, anu ngan dina 15 menit nawiskeun kami 3 jam otonomi.

AirPods

Seueur pangguna anu ngaku yén aranjeunna henteu ngagaduhan niat pikeun ngomean Apple Watch generasi kahiji, ti saprak warta yén éta ngabawa urang henteu cukup alesan pikeun ngomean deui. Salaku tambahan, kadatangan watchOS 3 parantos masihan kahirupan anyar pikeun terminal anu ayeuna langkung gancang tibatan dina dua édisi mimiti watchOS. Di sisi anu sanésna, AirPods aya dina pipikiran seueur pangguna, tapi sanés mangrupikeun produk Apple énggal anu anjeun kedah gaduh, tapi kusabab desain anu pikaresepeun sareng harga anu luar biasa dimana aranjeunna bakal ngahontal pasar dina Oktober: 179 euro. Upami urang milari headphone nirkabel tina gaya kieu, AirPods anu paling murah sareng anu nawiskeun fitur anu pangsaéna.

Pikeun nyobian netelakeun maksud pangguna, cabangna Bank Of America, Merrill Lynch, parantos ngalaksanakeun survey dimana urang tiasa niténan kumaha 12% pangguna anu disurvei hoyong mésér AirPods énggal (Anu bakal janten pendapatan kotor pikeun Apple sakitar $ 3.000 milyar). Alesan pikeun 88% jalma anu disurvei nyarios yén aranjeunna henteu ngagaduhan niat mésér éta hargana (40%) sareng yén aranjeunna senang ku headphone anu aranjeunna rutin anggo (56%). Nalika naroskeun ka pemilik Apple Watch generasi kahiji ayeuna upami aranjeunna ogé badé ngomean Apple Watch na, ngan 8% jalma anu disurvei negeskeun sacara positip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.