Pangiriman iPhone 13 ngahontal tanggal pangiriman antara 19 sareng 26 Oktober

Pangiriman iPhone 13

Nalika urang caket kana ngahontal saminggu ti saprak nampilkeun modél mini iPhone 13, iPhone 13 Pro sareng iPhone 13 anyar cadangan ieu teras-terasan ngalih tina kiriman gancang, tibalik tibalik.

Dina halaman wéb Apple urang tiasa ningali yén modél anu paling sering dipénta sapertos biasana anu masukan. Model anu waktos ayeuna nambihan 128 GB panyimpenan internal sareng dina sababaraha kasus sayogi pikeun dikoleksi di toko sadinten saatos éta bakal ditampi ku rébuan pangguna di seluruh dunya, dina tanggal 25 Séptémber.

Pangiriman bumi antara 19 sareng 26 Oktober

Anu ngajantenkeun kalolobaan iPhone 13 sayogi ayeuna nyaéta pangiriman antara 19 sareng 26 Oktober. Dina pengertian ieu, teu aya anu teu biasa ningali saat-saat pengiriman ieu anu ngemutan kaayaan logistik ayeuna, tapi urang kedah nyarios yén sensasi anu munggaran nyaéta yén aranjeunna bakal gaduh saham kanggo minggu payun ... Sigana éta sanés masalahna sareng pangguna anu ngagaleuh ayeuna kedah ngantosan sakedik deui atanapi langsung aksés aranjeunna nganggo pilihan pickup toko, sok ku janji.

Sapertos dina peluncuran Apple anu sanés, mimitina paménta seueur sareng upami urang henteu gancang nalika aranjeunna dijual maka urang kedah ngantosan lami-lami nampi alat kami. Dina hal ieu, kiriman tiasa ngalaman parobahan tanggal saatos di dinten peluncuran resmi anu Jumaah salajengna, 24 Séptémber.

Kasuksésan modél iPhone 13 anyar dijamin sareng sanaos Apple henteu nunjukkeun inohong penjualan resmi dina rapatna sareng shareholder, éta pasti sababaraha firma analis ngitung kiriman sareng urang tiasa nempatkeun sakitar telepon anu dijual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.