Teu jelas, perlindungan anu teu katingali

Tebih

Atuh bet éta seueur anjeun nganggo pelindung layar dina iPhone anjeun, sabab anjeun panginten henteu terang yén aya 3 jinis; anu plastik, anu gelas sareng cairan.

nu palindung layar plastik Éta hargana murah, tapi salaku balesanna aranjeunna ngan ukur ngajaga layar tina goresan, sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan pangalaman pangguna ku nyéépkeun kualitas anu goréng dina layar atanapi bahkan pandangan anu pinuh ku gelembung (sareng kadang-kadang sababna nyababkeun layar kaleungitan kacaangan atanapi kualitas dina pandangan).

Teras aya anu sagelas, aya anu murah (€ 10) atanapi langkung mahal (dugi ka € 25 tiasa hargana) sareng nyayogikeun panyalindungan anu saé pisan ngalawan goresan komo ngalawan pukulan nalika nampi dampak langsung, aranjeunna umumna kandelna 0 mm, anu biasana henteu diperhatoskeun bahkan ningkatkeun sentuhan terminal, ngajantenkeun karasa lapisan anyar ieu katingali sareng masihan langkung kapercayaan ka pangguna (terang yén iPhone moal ngeruk). Aranjeunna henteu ngantunkeun gelembung sareng umumna henteu ngaleutikeun kualitas layar.

Kuring ngan ukur ningali hiji kakurangan, upami anjeun badé nganggo éta dina iPhone 6 atanapi 6+, cobian milarian anu nganggo kurva di tungtung (aranjeunna biasana nempatkeun 2'5D nami), sabab upami anjeun henteu leres-leres putus sareng pangalaman anu disayogikeun ku layar iPhone melengkung 6, ninggali léngkah di handap ieu sareng ogé katingalina awon ka Ku panon taranjang, teu kakantun yén éta henteu ngajagaan tina gebukan gurat (sok nyarios upami teu gaduh lekukan).

Gelas melengkung

Kuring ngan ukur nyarankeun aranjeunna upami anjeun henteu kapikiran ngorbankeun sakedik ipis alat anjeun sabab éta bakal katingali pisan dina Tombol Bumi atanapi TouchID nalika anjeun ningali langkung jero, Kuring nyarankeun merek Nillkin tina pangalaman kuring sorangan.

Sareng pamustunganana kami ngagaduhan jinis pelindung anu rada teu dikenal, nyaéta pelindung dina format cair, dina hal ieu kuring nuju nyarios Tebih, pelindung anu ciri utami nyaéta sipat-sipatna Super Hidropobia (ngusir cai) hatur nuhun kana sababaraha molekul 1000 kali langkung alit tibatan rambut manusa, hal anu tiasa nyalametkeun urang tina kaayaan anu tangtu gumantung kana jinis aplikasi anu urang anggo (hungkul luar atanapi bagian luar sareng interior).

di na aplikasi luar (anjeun moal kaleungitan garansi), Teu jelas ngajaga tina tiupan cai atanapi hujan pikeun masihan conto, tanpa ngaléngkah deui, kuring sorangan mésér na (nganuhunkeun kuring gagabah atanapi id *** a) Kuring parantos nyobian ku ngantep iPhone di handapeun keran komo ngarékam pidéo Hasilna nyaéta kaluar sabab parantos lebet, garing sareng damel (henteu disarankeun pikeun ngalakukeunana kumargi perlakuan sanés kanggo panggunaan intensif tapi salaku tindakan pencegahan); Sareng sanés ngan éta, tapi ku nganggo silikon dina komposisina, éta nyiptakeun pilem pelindung anu langkung heuras (tahan gores) tibatan gelas (sahenteuna iPhone éta nyalira), anu ngajagi tina goresan., Sareng kuring ogé tiasa mastikeun ieu Kusabab kuring salah sahiji anu ngabela yén goresan iPhone 6 énggal langkung gampang bahkan nalika ngagunakeunana saé (henteu kedah dibalikkeun atanapi nganggo obyék sanés dina saku), kumargi kuring parantos ngalaman, tapi éta pikeun nempatkeun semprot ieu dina éta sareng kuring teu acan ningal goresan pangleutikna, ngamungkinkeun kuring pikeun mikaresep iPhone taranjang. Salaku tambahan, éta sacara épéktip ngajaga palabuhan kilat (anu corétan atanapi robih saatos nyambungkeun sareng pegatkeun sambungan kabel sababaraha kali).

Tebih

di na total aplikasi (anjeun kaleungitan garansi sabab anjeun kedah muka iPhone), Impervious kadaptar salaku IPX7, atanapi naon anu sami, beuleum nepi ka 1 méter satengah jam, sajaba ti résistansi goresan anu disayogikeun ku aplikasi luar.

Duanana perlakuan nyaéta semi-permanén, entong meryogikeun panerapan janten épéktip sareng lepas nepi ka 3 taun dina alat.

Sareng anjeun bakal heran, kanggo naon?Naha anjeun kantos muragkeun telepon di tilelep, atanapi di kamar mandi (anu terakhir langkung umum)? Kuring pernah turun iPod Touch 5G, sareng berkat sangu kuring tiasa ngahémat éta, tapi kuring bakal ngahatur nuhun dina waktos éta pikeun nerapkeunana Tebih.

Teu pati jelas lahir salaku proyék di Kickstarter, dimana éta berhasil ngumpulkeun ampir $ 55.000 tina tujuan na $ 7.500, kalayan langkung ti 1.000 pendukung di balik na, buktina cekap kabutuhan jalma pikeun mayungan alatna, sareng dina waktos anu sasarengan nikmati kaunggulan anu ceuk panyalindungan TOTAL teu katingali.

https://www.youtube.com/watch?v=jTBSIK7r0s0

Perawatan anjeun tiasa ngagaleuh di halaman wéb resmi $ 29'95 upami anjeun milih aplikasi luar atanapi $ 39'95 upami anjeun milih aplikasi anu lengkep. Henteu perlu disebatkeun yén Impervious ogé tiasa dianggo dina tablet (sapertos iPad) atanapi smartphone Android (ieu sareng tablet ngan ukur ngagaduhan aplikasi luar).

Pikeun ngajantenkeun aplikasi anjeun saderhana mungkin Tebih parantos ngadamel pidéo tina aplikasi boh jaba boh jaba sareng interior kalayan léngkah-léngkah pikeun dituturkeun dina dua kasus, komo upami anjeun milih aplikasi luar sareng interior, alat anu diperyogikeun pikeun ngabongkar telepon sareng ngahijikeun deui éta bakal dilebetkeun kana bungkusan.

Upami anjeun hoyong sababaraha tés deui operasi na anjeun ngan ukur kedah nonton video ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Halo, éta pikaresepeun pisan, tapi kuring tetep panasaran naha éta nunjukkeun yén éta gaduh cairanana sareng upami éta tiasa ditarik ku cara naon waé.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Sakali dilarapkeun, cairanana henteu katingali, naon deui, éta nyéépkeun iPhone tina kualitas anu langkung saé, éta masihan perasaan yén éta langkung sesah, kaunggulan sanésna nyaéta port Kilat (anu goresan seueur saatos ngalebetkeun sareng nyabut kabelna ku langkungna waktos) kebal tina masalah ieu, sareng layar kuring parantos ngaverifikasi yén ku panggunaan normal éta henteu corétan, henteu sapertos iPhone taranjang, yén seueur diantara anjeun bakal terang yén 6 goresan éta gampang pisan 😀 Hatur nuhun kana minat anjeun!

  2.   Nats cenahna

    super pikaresepeun pelindung cair! Patarosan anu sami sareng Pedro…. = D

    1.    Juan Colilla cenahna

      Anjeun gaduh jawaban anjeun di luhur: 3

  3.   iPhoneator cenahna

    Éta tiasa ngajagi tina cairan, tapi dugi ka naon ngajagaanna tina goresan? Kuring henteu ningali anjeunna dina aspék terakhir anu kuat teuing pikeun ngagentoskeunana sareng gelas anu marah.

    1.    Juan Colilla cenahna

      Pikeun ngajagaan tina goresan, salah sahiji tina gelas tempered langkung saé, teu kalis ku nyayogikeun silikon anu cekap janten henteu gores ku panggunaan sadidinten, tapi henteu ngajagaan sami sareng gelas ngalawan curuk, contona 😀

  4.   Joaquín cenahna

    Halo!! Sababaraha pelindung layar kaca anu hampang anu nutupan sakabéh layar iPhone 6

  5.   Borja cenahna

    Halo, postingan saé pisan. Kuring gaduh patarosan, kuring henteu tiasa masihan iphone 6 Plus kuring pelindung gelas anu séhat sareng dina waktos anu sami sareng anu teu kalis?

  6.   Ny cenahna

    Alus, tulisan anu saé pisan, abdi hoyong mésér tapi dina wéb IPHONE 6 PLUS EXTERIOR AEROSOL KIT sareng IPHONE 6 PLUS IPX-7 WATERPROOFING KIT duanana produk anu sami ??. Kuring henteu jelas ngeunaan éta, upami kuring mésér IPX-7 WATERPROOFING kuring ogé tiasa nempatkeunana di luar negeri atanapi naha kuring kedah mésér 2 ??. Sadayana henteu kunanaon tapi dina halaman wéb na éta henteu ngajelaskeun pisan sareng ningali yén kuring parantos maca sadayana FAQ.

    1.    iManolo cenahna

      Upami anjeun hoyong nutupan lengkep, éta cekap ku IPHONE 6 PLUS IPX-7 WATERPROOFING KIT, anjeun henteu kedah duanana, anu sanésna ngan ukur pangobatan luar.