Naha pantes mésér panyimpenan iCloud tambahan?

iCloud

Bareng sareng iPhone 6s sareng ios 9 anyar kami mendakan deui beja anyar ti Apple, sareng éta nyaéta jalma-jalma ti Cupertino mutuskeun pikeun sacara signifikan nurunkeun harga rencana penyimpananna pikeun iCloud, maksud maksimal nyaéta nguntungkeun para pangguna anu Aranjeunna milih vérsi 16 GB pikeun produk Apple sareng tangtosna ngamangpaatkeun kinerja maksimum jasa parangkat lunakna dina awan sapertos Apple Music sareng jasa Perpustakaan Poto iCloud na, tanpa diragukeun, 5 GB gratis anu disayogikeun ku Apple pikeun na pangguna jelas henteu cekap kanggo naon waé salain ti nyimpen cadangan. Naha Langganan Bulanan Penyimpanan Ekstra iCloud Sanggup Éta?, Dina iPhone Aktualidad kami gaduh mamang anu sami, sareng kami badé masihan anjeun.

5GB pondok teuing

Sadaya pangguna ios nampi 5 GB panyimpenan gratis nganggo akun iCloud na, anu mimitina bakal kami anggo pikeun nyimpen salinan cadangan alat kami, tapi anu logis aranjeunna henteu cekap pikeun pangguna naon waé Nalika anjeun nganggo jasa di luar cadangan ieu, contona, pas anjeun nyimpen dua atanapi tilu cadangan, anjeun tiasa pamitan ka perpustakaan poto iCloud, panyimpenan Apple anu gancang sareng otomatis anu tiasa dianggo saé pisan.

Naon anu ditawarkeun ku Apple ka kuring?

Perpustakaan Poto Wéb ICloud

Apple parantos sacara signifikan nurunkeun harga langganan, ngantepkeun éta harga anu saé pisan kalapa, sapertos anu dilakukeun ku Apple Music dina waktosna, Apple parantos mutuskeun netepkeun harga anu lumayan murah sahingga sadaya pangguna na tiasa ngaraosan iCloud. Ieu harga sareng neundeun:

  • 50GB iCloud: 0,99 € / bulan
  • 200GB iCloud: 2,99 € / bulan
  • 1TB iCloud: 9,99€ / bulan

Salaku tambahan, ku datangna ios 9, Aplikasi iCloud Drive ogé nembongan, anu ngagampangkeun pisan manajemén file dina alat kami, sareng tutorial alit ieu Kami nunjukkeun anjeun kumaha cara némbongan na dina SpringBoard

Naha pantes nyéwa rencana panyimpenan?

Perpustakaan Poto Wéb ICloud

Éta gumantung, saleresna upami anjeun ngan ukur badé nganggo salinan cadangan, tangtosna henteu, sabab teu aya saeutik pangguna anu gaduh rencana gudang gratis kalayan kapasitas anu cekap pikeun jinis sérver anu sanés, sapertos Google Drive atanapi Dropbox, utamina upami anjeun henteu ngagaduhan iCloud Photo Library anu dikonfigurasi, sareng teu aya deui alat-alat Apple di lingkungan anjeun. Nanging, upami anjeun biasa di produk Apple, anjeun resep Perpustakaan Poto iCloud sareng manajemén file anu dioptimalkeun pikeun alat anjeun, tanpa ragu yén langganan 50GB milik anjeun upami anjeun henteu aya di lingkungan anu propésional.

Pikeun hiji euro sabulan anjeun tiasa nyimpen 50GB fileSalaku tambahan, Perpustakaan Poto iCloud bakal ngaoptimalkeun ukuran poto sahingga unggah kana iCloud nyandak sakedik rohangan dina alat anjeun, teu kakantun integral lengkep sareng sinkronisasi antara alat Apple anu sanés. Salaku pangguna Apple biasa, kuring sacara pribadi nyéépkeun langganan iCloud Drive 50GB anu digabungkeun sareng 60GB gudang Dropbox gratis. Janten, upami anjeun peryogi rohangan, langganan pikeun hiji euro sanés hartosna kaleungitan ékonomi anjeun sareng éta bakal ngilangkeun anjeun tina seueur nyeri sirah.

Nanging, kuring negeskeun yén upami anjeun henteu ngagaduhan suite Apple lengkep, iCloud Drive sanés janten pilihan kahiji anjeun, kalayan Dropbox contona anjeun bakal ngagaduhan sistem manajemen file anu gancang sareng multiplatform, sareng Google Drive ngagaduhan Poto Google anu ogé ngamungkinkeun urang sacara otomatis atur poto kami dina méga.

Rencana panyimpenan naon anu ditawarkeun kompetisi?

google-poto

Mimiti urang gaduh Dropbox:

  • Dropbox Pro 1TB: € 9,99 / bulan atanapi € 99,99 / taun.

Di sisi séjén persaingan langsung, Google Drive:

  • 15GB: Gratis
  • 100GB: € 1,99 / bulan
  • 1TB: € 9,99 / bulan
  • 10TB: € 99,99 / bulan
  • 20TB: € 199,99 / bulan
  • 30TB: € 299,99 / bulan

Sarta pamustunganana OneDrive ti Microsoft:

  • 100GB: € 1,99 / bulan
  • 200GB: € 3,99 / bulan
  • 1TB: € 7,00 / bulan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Keko jones cenahna

    Kuring kantos ngémutan yén kuring tiasa gaduh sadaya poto kuring dina iCloud supados henteu nyéépkeun rohangan dina iPhone kuring, tapi tétéla éta sanés masalahna, poto-poto éta masih aya dina iPhone kuring anu nyandak rohangan (dianggap kirang rohangan kusabab éta dioptimalkeun, tapi aranjeunna ngeusian). Sareng hiji hal anu kuring henteu ngartos ... Naon gunana 1TB dina iCloud upami iPhone mah 64Gb? Kami balik kana hal anu sami, upami kuring henteu tiasa nyimpen poto kuring dina iCloud tanpa aya dina iPhone, éta henteu masuk akal, sabab kuring moal pernah tiasa ngunggah langkung ti 64Gb poto ka iCloud.

    Naha aya pisan anu ngabédakeun ukuran antara poto aslina sareng poto anu dioptimalkeun? Idéalna nyaéta, contona, pikeun jalma anu mésér iPhone 16Gb, tiasa ngahemat poto dina iCloud tanpa nyandak rohangan dina iPhone (henteu pati kumaha dioptimalkeunana), janten upami anjeun nyéwa rencana 50Gb, gaduh 50Gb kanggo poto sareng video sareng «16Gb» kanggo Aplikasi.

    1.    Jose cenahna

      Anjeun parantos ngaluarkeun kecap tina sungut kuring. Sigana jalma henteu sadar kagagalan bodo sareng gajih ieu anu didamel ku Apple iCloud. Abdi hoyong anu sami, nyaéta kuring tiasa unggah aranjeunna tanpa ngahasilkeun rohangan dina iPhone kuring, sakumaha anu dilakukeun ku Onedrive atanapi Google Photos. Abdi hoyong anu 100% mirip sareng dua jasa terakhir ieu tapi parantos, hartosna, dina ios 10.

    2.    Louis V cenahna

      Naon gunana 1TB dina iCloud upami iPhone anjeun 64GB? Anjeun terang yén anjeun tiasa nganggo akun anu sami pikeun nyingkronkeun salinan cadangan iPhones, iPads, iTouchs sareng Apple TV, sanés? Sareng sanés ngan ukur data multimedia sapertos poto atanapi video, tapi seueur deui hal (Setélan -> iCloud). Upami anjeun henteu terang, anjeun parantos terang.

      Anu dilakukeun dinten ayeuna, resep atanapi henteu, nyaéta nyiptakeun salinan cadangan dina modeu eunteung (nyaéta, sacara lokal dina alat anjeun bakal teras-sami gaduh sapertos dina awan, sabalikna). Hal ieu dilakukeun kusabab éta anu leres-leres naon pikeun SALINAN BACKUP. Naon anu anjeun usulkeun nyaéta nganggo awan salaku diréktori 'tambahan' anu anjeun tiasa aksés kana ponsel anjeun, sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun éta nganggo endog aplikasi. Tangtosna, nalika anjeun hoyong ngaunduh gambar anjeun kedah ngaunduh, anjeun moal tiasa ningali video sareng poto dina 'streaming' tina awan.

  2.   david77n cenahna

    Sareng anjeun ngantunkeun Megaupload lami anu ayeuna disebat Mega. Éta nawiskeun anjeun 50gb gudang gratis sareng sababaraha pilihan, salah sahijina ngasupkeun aplikasi nganggo kode kaamanan, nganggo sidik jari atanapi unggah file otomatis.

  3.   Abdi;) cenahna

    Kuring henteu kantos ngartos kumaha ngatur iCloud, kuring ngan ukur terang yén éta nyimpen naon anu kuring dina iPhone tapi kuring henteu terang kumaha nambihan hal-hal tambahan atanapi ningali kontén kuring tina internét dina komputer.

    1.    Louis V cenahna

      Hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun tina PC nyaéta ningali surat tina akun iCloud anjeun, sareng sadaya data anu parantos anjeun sinkronkeun (catetan, panginget, kontak, atanapi file tina paket Apple's Office). Anjeun ogé tiasa nganggo Find My iPhone / iPad kanggo lokasi, gera sareng hapusan jauh tina terminal anu leungit.

  4.   Cesar Adrian cenahna

    Tapi naon anu teu omong kosong, mimitian ku Luis V, upami anjeun ka iCloud.com atanapi nganggo Mac nganggo Yosemite atanapi langkung luhur, atanapi ngaunduh iCloud dina PC, anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu disebat iCloud Drive, anu tiasa anjeun sered sadayana jinis file, dokumén, ngadamel folder jsb jsb persis folder virtual sareng muka dokumén éta dina sadaya alat anu anjeun pikahoyong atanapi unduh dina komputer mana waé. Parobihan iCloud sareng pilihan iCloud Drive ieu sigana mah saé pisan. Anjeun kedah terang éta sateuacan mairan tanpa terang.

    1.    Louis V cenahna

      Éta ironis anjeun ngajawab kuring cara anjeun ngalakukeun sareng ngawartosan kuring terang hal sateuacan masihan koméntar, nalika anjeun ngalakukeun hal anu sami. Kuring ngaréspon pangguna 'I;)' fungsi anu diaksés nalika nganggo iCloud.com, anu anjeun carioskeun, henteu sami sareng nalika nganggo iCloud Drive .... tapi éta sanés anu kuring maksud, tapi pikeun aksés tina panyungsi. Janten hayu urang tingali naha urang ningkatkeun pamahaman maca sareng buka déaffein, supados henteu katingalina pikaseurieun deui, 'saé' ...

  5.   Aranjeunna nambihan cenahna

    Luis V terang sakedik ... iCloud Drive sapinuhna cocog tina Windows PC sareng tina browser, sanés ngan ukur kanggo poto tapi ogé salaku unit panyimpenan sapertos Dropbox.
    Réréncangan Cesar leres pisan, upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeun sababaraha hal sahenteuna henteu kedah pinter-pinter ngritik naon anu anjeun teu paduli.

    1.    Louis V cenahna

      Anu sanés anu henteu mendakan yén tina PC (yén PC sanés Mac, saliwatan) anjeun moal tiasa ngakses sadaya pilihan iCloud Drive tina peramban, tapi anjeun ngan ukur tiasa ngaaksés anu parantos kuring bébéja. Upami anjeun hoyong gaduh aksés lengkep anjeun kedah ngaunduh sareng masang program 'iCloud for Windows'.

      Hayu, baca sakedik perkawis didieu ... atanapi anjeun ogé badé nyarios yén halaman wéb Apple ngan ukur ngabohong waé?

      https://support.apple.com/es-es/HT201104

      1.    Aranjeunna nambihan cenahna

        Buka liar, terang sakedik langkung saé, yén pikeun sababaraha waktos, iCloud tiasa diaksés tina windows (upami PC saé pisan) tina panyungsi anjeun tanpa masang nanaon, atanapi upami anjeun resep, pasang program sareng aksés salaku gaya dropbox folder sanés .
        Kuring ngulang deui supados anjeun tiasa ngartos ... upami anjeun nganggo PC nganggo WINDOWS sareng penjelajah EDGE na, anjeun tiasa masangkeun ICLUD DRIVE sareng sésana sadaya jasa na, persis sami sareng mac.

        1.    Louis V cenahna

          Kuring ngajak anjeun ngalebetkeun iCloud.com nganggo Windows tina pangotéktak teras nyobian unggah file naon waé. Anjeun bakal ningali yén anjeun moal tiasa.

          1.    Antonio cenahna

            Agrecan leres, éta tiasa dilakukeun salami sababaraha waktos, sateuacan teu tiasa.

            1.    Louis V cenahna

              Ningali seueur pisan jalma anu nyarios yén kuring lepat, kuring parantos ngalaksanakeun tés sareng PC sareng browser anu sanés. Sakumaha parantos anjeun carioskeun, sistem panyimpenan Drive tiasa diaksés tina panyungsi. Nanging, kuring ogé mastikeun yén tina Windows XP SP2 sareng Internet Explorer, pilihan Drive henteu némbongan, kuring henteu terang kunaon (sareng éta pikeun alesan anu sami anu kuring nyatakeun yén éta henteu jalan, bahkan, kuring nyobaan sateuacanna mairan). Kuring nyungkeun hapunten anu parantos masihan inpormasi anu lepat, tapi kuring henteu ngalakukeun éta ka jalma-jalma anu menilai kuring salaku tukang bohong sareng sopan santun nalika kuring henteu ngabohong iraha waé.

              Hiji salam.

  6.   tanda cenahna

    Hapunten, tapi naha anjeun terang yén anjeun ngan ukur tiasa nyingkronkeunana sareng hiji akun? Sareng ku hiji akun, kuring ragu yén anjeun bakal masihan sadaya poténsi anu kuduna, kusabab ku pilihan "Dina kulawarga", rohangan anu dikontrak ieu henteu tiasa dibagi sareng sésana pangguna dina kulawarga.

  7.   Tic__Taj cenahna

    Kuring henteu paduli kuring cicing sareng MEGA, dina aplikasi na kuring tinggalkeun sareng unggah sadaya poto kuring sareng kuring gaduh 50 gigabyte.
    Kuring boro resep nyimpen data kana iCloud tina kaulinan kuring.
    Sareng kuring masih gaduh hard drive 2 TB sareng cadangan anu sanés tapi heyoooo….

  8.   Abyy :) cenahna

    Halo halo Abdi hoyong terang upami mésér 50gb dina iCloud ngabantosan kuring, aranjeunna ngagaleuh kuring iPhone 8gb teu langkung sareng teu leres-leres jalan atanapi atoh kuring bakal béak ruang lamun anjeun tiasa ngajawab kuring éta bakal janten permata 🙂