Pembaruan Readdle Scanner Pro, Spark sareng PDF Expert ngamangpaatkeun fitur-fitur anyar ios 10

scanner-pro-readdle

Saatos peluncuran ios 10, sajumlah ageung aplikasi nuju diénggalan kana berita anu dibawa ku édisi pangénggalna ngeunaan sistem operasi seluler sareng tablet Apple. Sababaraha pangembang parantos milih pikeun nambihan fungsi saderhana anu boro ningkatkeun fungsionalitas kemungkinan anu ditawarkeun ku ios 10. Nanging, aya aplikasi sanés anu parantos nyobian ngamanpaatkeun alat-alat énggal anu parantos ditumpukeun ku Apple kana panangan pangembang. Pamekar Readdle parantos nyobian mangpaatkeun pinuh tina pilihan anyar ieu ngalangkungan aplikasi Scanner Pro, Spark sareng PDF Expert na., tilu aplikasi hébat pangembang ieu.

Scanner Pro

Scanner Pro mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna, upami sanés anu pangsaéna, anu ngamungkinkeun urang anggo kaméra iPhone atanapi iPad urang salaku scanner dokumén. Aplikasi ieu sacara otomatis ngadeteksi ujung dokumén sareng ngaleungitkeunna ku cara otomatis ngarobahna kana warna abu-abu atanapi nyarioskeun warna na numutkeun kabutuhan urang, pikeun engké ngarobih kana format PDF kanggo ngabagi éta.

Scanner Pro parantos nampi dina pembaruan ieu penyuluhan anyar pikeun aplikasi pesen, anu urang tiasa nyeken sareng ngabagi dokumén langsung tina paguneman anu urang percanten.

Scanner Pro (AppStore Link)
Scanner Probebas

silalatu

Salah sahiji manajer email anu pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad, ogé Spark Ngamangpaatkeun fitur-fitur anyar dina iOS 10 sareng watchOS 3, nunjukkeun urang pusat kontrol anyar pikeun Apple Watch salian ti kamungkinan tiasa nyerat réspon ku fungsi Scribble énggal. Spark ogé parantos ngarobih cara urang ngabales béwara email anyar anu urang nampi. Bewara nawiskeun kami tilu pilihan: réspon gancang, hapus atanapi tandana sakumaha anu parantos dibaca.

Spark Mail - Readdle Mail (AppStore Link)
Spark Mail - Readdle Mailbebas

Ahli PDF

pdf-ahli

PDF Ahli meureun nyaéta aplikasi anu nampi sahenteuna warta anu aya hubunganana sareng versi anyar ios. Dina hiji sisi urang mendakan a sistem file anyar anu ngamungkinkeun urang pikeun nganapigasi ku cara anu langkung gampang sareng intuitif dina jasa panyimpenan urang. Kabaruan séjén Ahli PDF aya hubunganana sareng Apple Pencil, alat anu ayeuna jalan dina cara anu langkung pas.

Ahli PDF: Nyiptakeun sareng Édit PDF (Link AppStore)
Ahli PDF: ngadamel sareng ngédit PDFbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.