Pamburu harta karun gratis pikeun waktos anu terbatas

Dina langkung ti hiji kasempetan kami parantos nyarioskeun ngeunaan pamekar G5, salah sahiji ti saeutik anu ayeuna museurkeun usahana pikeun nyiptakeun petualangan grafis pikeun ios sareng macOS, sanaos anu terakhir dugi ka tingkat anu langkung alit. Ayeuna G5 nawiskeun kami sajumlah ageung kaulinan interaktif di App Store, anu sadayana dibayar. Ti jaman ka jaman, parusahaan samentawis nawiskeun sababaraha kaulinan na gratis sahingga pangguna tiasa ngaraosan éta tanpa kedah mayar sakilo euro. Kaulinan anu dipilih ayeuna nyaéta Treasure Seekers: Vision of Gold, sayogi dina vérsi iPhone sareng versi HD pikeun iPad. versi iPhone dibanderol di 2,99 euro sareng versi iPad dina 4,99 euro.

Dina pertandingan ieu, urang kedah babarengan sareng Nelly sareng lanceukna lanceukna pikeun ngungkabkeun rahasia kulawarga sareng nyanghareupan petualangan anu mengesankan. Nelly kantos ngimpi mendakan harta karun anu disumputkeun ku nini, bajak laut anu nyumputkeun harta karun anu luar biasa Mangtaun-taun ka pengker. Nalika kolotna Nelly ngantunkeun anjeunna sareng lanceukna Tommy, anu terakhir ngaleungit. Urang kedah ngatasi leungitna anu anéh anu bakal ngantunkeun kami ka peta harta karun kuno. Urang kedah nempatkeun kaahlian urang kana tés pikeun tiasa ngatasi teka-teki sareng tés anu béda-béda anu urang mendakan di sapanjang jalan.

Fitur Anu Milarian Harta: Visi Emas

  • Langkung ti 40 tingkat disebarkeun di 7 lokasi anu béda.
  • Grafik anu hadé anu bakal neuleumkeun urang kana carita ku cara anu luar biasa.
  • Sapanjang pertandingan urang kedah ngajawab 19 puzzles sareng sajumlah mini kaulinan anu teu pasti anu bakal ngajantenkeun tés urang sepanjang waktos.
  • Cocog sareng Game Center, janten urang tiasa nuturkeun gim dina iPad atanapi iPhone urang.
  • Sayogi dina basa Spanyol, Inggris, Perancis, Italia, Jerman sareng Rusia.
  • Meryogikeun ios 6.0 atanapi saluhureuna kanggo fungsina, sareng kompatibel sareng iPhone, iPad, sareng iPod touch.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.