Controller irigasi Eve Aqua diperbarui kalayan dukungan jaringan HomeKit's Thread

Anjeun parantos terang naon anu kami resep ngeunaan alat otomasi home pinter. Sateuacan éta henteu kapikir pikeun nguasai bumi urang kusabab biaya anu ieu, ayeuna urang tiasa ngajantenkeun bumi urang pinter di tukeran sababaraha euro. Dinten ieu kami masihan anjeun pembaruan salah sahiji pengontrol irigasi anu pangsaéna kanggo bumi anjeun, éta Hawa Aqua. Kontrol irigasi, atanapi pengendali, anu nembé diénggalan supados tiasa komunikasi sareng HomePod Mini urang ngalangkungan jaringan Thread énggal. Terus baca yén kami nyaritakeun sagala rinci ngeunaan pembaruan ieu.

Upami anjeun henteu sadar kana jaringan Thread anyar ieu, ku update Hawa Aqua ayeuna urang bakal ngagaduhan pKamungkinan pikeun pengontrol irigasi Hawa Aqua komunikasi sareng alat Thread anu sanés sahingga diantara aranjeunna ngadamel jaringan anu ngahontal hub HomeKit kami, nyaéta, urang tiasa jauh ti HomePod Mini urang tapi ngagaduhan sababaraha Alat anu cocog sareng jaringan Thread «ninun» ieu jaringan bolong anu ngahontal HomePod Mini urang. The Eve Aqua sapertos alat Hawa anu sanés (Eve Door, Eve Window, Eve Weather, sareng Eve Energy) ayeuna ngamungkinkeun jinis jaringan ieu sareng ogé dianggo salaku repeater Thread. Pembaruan ayeuna sayogi ngalangkungan aplikasi Hawa resmi.

Mangrupikeun warta anu hébat anu nunjukkeun kumaha pabrikna Aranjeunna ngadopsi kabaruan anu diluncurkeun ti Cupertino. Kalayan jaringan Thread énggal ieu urang tiasa ngamanpaatkeun poténsi pinuh HomeKit sareng khususna ngamangpaatkeun éta sareng HomePod Mini anu énggal. Sareng leres, Hawa Aqua mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun saha waé anu hoyong ngendalikeun sistem irigasi na ngalangkungan aplikasi Home dina iPhone. Sareng anjeun, Naha anjeun nganggo sistem irigasi anu cerdas? Naha anjeun perhatoskeun aya bédana antara jaringan HomeKit anu sateuacanna sareng pembaruan énggal ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.