Apple Pencil kalebet tip kadua sareng adaptor kilat-USB

apple-pencil-accessory-ipad-pro

Apple Pencil pikeun iPad Pro, Apple Pencil, hadir nganggo tip gaganti sareng kalebet adaptor khusus kilat - USB pikeun nyegah pangguna nganggo batré iPad pikeun ngeusian ulang stilus sahingga ngirangan durasi na. Ganti gaganti anu kadua mangrupikeun tambahan anu saé pikeun pensil ieu; ku ieu Apple nyingkahan yén pangguna kapaksa kedah nginvestasikeun langkung artos ku anggo tip aslina.

Ujung ngagantian

Sakumaha anu tiasa ditingali dina dokumén bantosan Apple ngeunaan hal ieu, “Upami anjeun kedah ngarobih ujung Apple Pencil anjeun kusabab keusik, anjeun henteu kedah mésér anu anyar; aya tip tambahan dina kotak aslina ”. Salaku tambahan, gaganti na cukup saderhana: "Anjeun kedah ngaleupaskeun ujung na dina kaayaan goréng sareng ngagentos ku anu énggal anu kami kantétan Apple Pencil anjeun."

Sanaos leres yén pangguna ieu gadget pikeun iPad Pro aranjeunna bakal nganggo langkung tip sareng kedah ngagaleuh éta di pasar, éta ogé leres yén diapresiasi yén Apple paduli kana éta sareng parantos nambihan gaganti tip dina kasus Apple Pencil aslina.

Ngecas adaptor

Sakumaha urang parantos terang, Apple Pencil ngagaduhan konektor terpadu kilat anu pas ngalangkungan metoda magnetisasi anu dianggo ku Apple dina MacBooks, contona. Hal ieu ngamungkinkeun patlot tiasa diisi deui ku cara ngahubungkeun kana iPad Pro nyalira. Sareng ngan lima belas detik ngecas, Apple Pencil tiasa dianggo salami lima belas menit, tapi pikeun nyingkahan runtah batré tablet kami ngeusi pensil, Apple kalebet adaptor kana USB, janten tiasa ngeusi batre Apple Pencil sapertos alat Apple anu sanés.

Perlu dicatet yén Apple Pencil nawiskeun rangkeian dugi ka dua belas jam waktos panggunaan épéktip dina hiji muatan. Sapertos asesoris Apple anu anyar, stylus sacara otomatis pasang sareng iPad Pro ngalangkungan Bluetooth kantun nyolok kana port. kilat tina éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.