Pensil Apple pikeun iPhone 7? Henteu Punten

Apel-patlot

IPhones 6s sareng 6s Plus énggal nembé aya sakitar sababaraha minggu sareng urang parantos nyarios ngeunaan iPhone 7 énggal anu Apple bakal nampilkeun ampir sataun ti ayeuna. Kuring henteu résiko seueur upami kuring mastikeun yén terminal Apple anu anyar bakal ngagaduhan prosesor énggal, langkung seueur RAM sareng desain énggal, tapi ayeuna aya gosip énggal anu mastikeun yén hal anu seueur urang hese dipercaya: iPhone anyar 7 sareng 7 Plus bakal cocog sareng Apple Pencil. IPhone dikawasa ku stylus? Sapuluh generasi saatos iPhone munggaran di mana Steve Jobs nganggap hina stilus, naha Apple tiasa ngaluncurkeun telepon pinter anu bakal ngagaduhan Stylus deui? Kuring pribadi henteu percanten.

Stylus éta kabutuhan, sanés tambahan

HTC-Intan

Ngawangkong ngeunaan stérus bakal janten hal anu kadéngé sapertos prasejarah pikeun anu bungsu. Abdi teu tiasa teu émut waktos-waktos éndah nalika HTC Intan alit mangrupikeun raja tempat éta kalayan gaya na pikeun mindahkeun kami ngalangkungan ménu Windows Mobile. Stilusna henteu lahir salaku tambahan, tapi salaku kabutuhan. Kalayan layar sareng ménu leutik ieu anu henteu pisan diadaptasi kana layar sentuh, hiji-hijina cara pikeun berinteraksi sareng tombol leutik dina layar nyaéta ngalangkungan pointer anu tiasa diteken tepatna dimana anu dipikahoyong.

Qtek

Daripada adaptasi antarbeungeut pikeun dianggo dina layar toél, jalur anu ditempuh ku smartphone sabalikna: adaptasi cara urang hubungan sareng interface. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun cara naon waé pikeun tiasa ngeklik ménu dina layar ieu sanés nganggo stylus? Éta moal mungkin. Salaku tambahan, téknologi layar henteu disiapkeun pikeun dianggo ku ramo, kumargi dina waktos ayeuna layar "resistive", henteu sapertos ayeuna "capacitive" na enya éta tiasa dianggo ku ramo urang.

Apple sareng pamitan ka Stylus

Pidéo ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling wawakil Steve Jobs sabab salian ti nampilkeun iPhone munggaran éta mangrupikeun pukulan langsung kana naon anu parantos dilakukeun ku mangtaun-taun. Apple sumping kana dunya telepon pinter ku cara ngarusak salah sahiji bagian anu paling khas na: stylus, sareng éta ogé ngalaksanakeunana ku ngahina. Pasang deui stylus dina iPhone anjeun? Apple parantos ngalanggar seueur halangan anu sakuduna henteu kantos diungkulan, tapi ieu sigana salah sahiji hal anu leres-leres teu kaungkulan.

Jelas yén Apple Pencil sanés Stylus. Éta henteu dianggo pikeun ngendalikeun panganteur alat, éta henteu nyayogikeun fungsi-fungsi énggal, éta ngan ukur hiji cara deui pikeun berinteraksi sareng éta. Nyatana, éta dijual nyalira kusabab sigana henteu sadayana anu mésér iPad Pro resep mésér ogé Pénel Pensil. Upami anjeun desainer grafis atanapi anu aya hubunganana, Apple Pencil tiasa janten salah sahiji alat padamel anu paling manpaat, tapi kuring sesah ngabayangkeun kategori propésional anu sanés anu leres-leres ngamangpaatkeun sagala kautamaan aksésori ieu.

Apple Pencil salaku aksésori

Pikeun sadayana ieu, Apple Pencil sabalikna tina stilus. Sanés mangrupikeun elemen anu diperyogikeun pikeun ngatur alat, tapi tambahan anu tiasa atanapi henteu dipikaresep ku anjeun. Jantenkeun barang anu diperyogikeun dina iPhone 7? Kuring parantos ngajelaskeun sateuacan naha kuring mikir yén ieu moal kajadian. Nawiskeun salaku aksésori sapertos iPad Pro? Abdi henteu ningali akal. Bahkan layar sapertos iPhone 7-inci 5,5 inci leutik teuing pikeun dianggo salaku kanvas pikeun kreativitas desainer.

samsung-galaxy-note-5

IPhone henteu peryogi stylus atanapi Apple Pencil

Samsung sareng Galaxy Note na parantos nyandak nonoman énggal pikeun stylus. Sanaos terminal tiasa dioperasikeun kalayan sampurna ku ramo, pensil alit anu dikandungna nawiskeun anjeun kamungkinan ngadamel diagram alit sareng ogé ngakses ménu khusus nganggo jalan pintas. Apple parantos milih jalur anu sanés berkat 3D Touch na anu nawiskeun anjeun ménu konsép dumasar kana tekanan anu anjeun pasang dina layar nganggo ramo, tanpa kedah nganggo stylus.

Kuring henteu weruh kabutuhan pikeun nawiskeun aksésori jinis ieu atanapi naon anu tiasa ditawarkeun ka kami yén kami henteu acan ngagaduhan sentuhan 3D. Sabalikna, Jigana téknologi touch 3D anyar masih seueur anu kedah dikembangkeun sareng nawiskeun kami seueur pilihan deui tibatan anu urang tiasa nikmati ayeuna di iPhone 6s sareng 6s Plus urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfonso Urang Sunda. cenahna

    1º Upami aranjeunna ngempelkeunana, jelas, iPhone bakal langkung ageung pikeun tiasa nempatkeunana di jero sabab upami sapertos iPad Pro (anu ku omong-omong mangrupikeun kotoran anu monumental), hayu urang sebutkeun "leupas" sabab bibi anjeun badé nganggo éta.

    2 Éta panginten layarna bakal langkung ageung sabab upami henteu nganggo pensil moal absurd sareng henteu, demi Gusti tong janten layar langkung ageung !!!! Jelas aya anu sanés bakal di Plus, tangtosna.

    3º Kuring ogé henteu percanten, tapi hé, anjeun tiasa ngarepkeun naon-naon ti jalma-jalma ieu, janten…

  2.   Sebastian cenahna

    éta nyeri total dina beuheung

  3.   Louis V cenahna

    IPhone panginten henteu meryogikeunna, tapi henteu ngaraheutkeun upami iPads Air sareng Mini salajengna kompatibel.

  4.   vaderiq cenahna

    Pamaké kisaran Catetan Samsung nyarios, kuring tiasa nyarios anu tibalik sareng anu nyarios. Pensil mémang tambahan dina pungsionalitasna. henteu kapake sareng sami sareng touch 3D? Entong !! Patali sareng Catetan 3 (dina kasus kuring) sajaba ti aksés gancang sareng alat drop-down, éta masihan anjeun interaksi akurat sareng langkung saé tibatan ku jempol dina layar anu bakal anjeun anggo, contona: éditan dokumén, éditan poto, tandatangan éléktronik , nunjukkeun lokasi dina peta pikeun dibagikeun sareng rerencangan / kulawarga, catetan caket, catetan slide, anotasi ngeunaan padamelan (kalayan jempol anjeun moal nyiptakeun téks sampurna). Pensil masihan anjeun pasilitas pikeun milih téks anu di sababaraha tempat teu kéngingkeun, contona: instagram, henteu ngamungkinkeun anjeun milih téks pikeun disalin sareng témpél, tapi nganggo pensil sareng mencét tombol alit na, sapertos anjeun tiasa kéngingkeun poto naon waé tanpa aplikasi tambahan, ngan ukur ku ngalacak gambar sareng anjeun nampi éta salaku modeu "pamotongan". Éta ogé fungsi salaku panunjuk (mouse), ngagulung halaman, masihan anjeun sawangan ngeunaan video sapertos dina komputer nalika anjeun nempatkeun beurit dina éta halaman wéb. Diantara seueur fungsi sareng utilitas anu anjeun tiasa pelajari sareng mendakan unggal dinten upami anjeun jalma anu darmabakti pikeun produktivitas. Hayu urang henteu nyarioskeun hal hiburan sareng hiburan kusabab di daérah éta mangrupikeun dunya anu teu aya watesna, maénkeun Tutuwuhan vs Zombi, bersaing dina seni gambar, aya aplikasi khusus pikeun anjeun tiasa milih tina rébuan jinis potlot pikeun nyiptakeun kaajaiban. Aya rébuan pangguna sareng gambar anu matak, aranjeunna saé pisan anu sigana éta sanés gambar tapi poto, aya seueur kaunggulan.

  5.   Jaume cenahna

    Nya, kuring henteu bakal ngajantenkeun layar langkung ageung, sanés iPhone atanapi Plus, sareng langkung seueur deui kanggo dilebetkeun sapertos dina Catetan, kuring mangrupikeun tilas pangguna sareng éta saé pisan pikeun nambihan tambahan dina sélulér sareng tablet. Tapi upami éta bakal ngajantenkeun Apple Pencil cocog sareng sésana iPad sareng iPhone ti ayeuna. Henteu sadaya jelema bakal ngagunakeun éta, panginten henteu kaseueuran pangguna, tapi pastina bakal seueur deui. Kalayan aplikasi catetan anu parantos didamel ku Apple, éta ogé gampang sareng raoseun dianggo. Pikeun ayeuna urang bakal netep di Cregle.

  6.   José Luis cenahna

    Naha anjeun resep korsi manaskeun dina mobil anjeun? Pasti sanés anjeun dina usum salju anjeun numpak taranjang.
    Naon waé barang anu langkung lami anu ditawarkeun salaku pilihan bakal ditampi.
    Naon anu anjeun carioskeun pantes saha waé anu nutup panto pikeun sagala rupa.
    Hapunten pisan kana koméntar anjeun. Abdi kedah ngalih kana Android. Aranjeunna ngagaduhan pikiran anu langkung kabuka sareng aranjeunna badé ngahakan anjeun nganggo kentang.

  7.   YO cenahna

    Abdi milarian pensil anu tiasa kuring anggo dina iphone 7 plus kuring sareng henteu mendakan nanaon. Nalika pabrik tina iphone (apel); aranjeunna mutuskeun yén teu perlu; ——- modél sareng produk anu béda-béda anu dipiboga ku apel di pasar diperyogikeun pisan - NO, aranjeunna ngan ukur resep upami investasi bakal positip. Sésana disisihkeun. Kuring miharep aranjeunna pikir deui sareng nempatkeun di pasar; patlot anu disebut tadi. Éta tiasa kajantenan pikeun seueur pangguna (sakumaha anu kajantenan kuring yén kuring lirén mésér langkung seueur produk apel