App Store parantos nawiskeun gambar aplikasi horisontal

App-Store-landscape-iPhone-screenshot-003

Upami anjeun pangguna tina iPhone 6 / 6s Plus, anjeun terang mana layar alatna adaptasi upami urang nempatkeun alatna sacara horizontal. Sanaos leres yén seueur aplikasi henteu adaptasi, seueur aplikasi anu kalebet ku Apple sacara asli upami aranjeunna adaptasi. Conto anu kuring carioskeun nyaéta App Store. Salaku aturan umum, unggal-unggal aplikasi nampilkeun gambar sacara horisontal, urang kedah muterkeun telepon upami urang hoyong ningali gambarna sacara leres, tapi dina kasus iPhone 6 / 6s Plus urang kedah ngonci layar upami urang teu hoyong lebetkeun loop rotasi layar tanpa kedah leres-leres ngabayangkeun gambarna.

Baheula bulan ieu Apple mimiti uji coba pikeun wenangkeun pangembang unggah gambar sacara horisontal pikeun sadaya aplikasi atanapi kaulinan anu ngan ukur tiasa dijalankeun dina posisi éta. Pidéo, aspék sanés anu maksa urang mindahkeun telepon, ogé parantos ditingalikeun sababaraha dinten dina posisi anu leres upami aranjeunna nunjukkeun eusi App Store sacara horisontal.

Salami hargana, sababaraha pangguna Twitter sasarengan sareng SlipMetrics parantos nyebarkeun gambar dimana urang tiasa ningali gambarna dina posisi anu horisontal, ngamungkinkeun urang ningali tangkepan layar aplikasi atanapi gim. tanpa kedah maksa urang rénggol ka sirah atanapi gelut sareng rotasi layar iPhone 6 / 6s Plus.

App-Store-landscape-iPhone-screenshot-001

Ayeuna aya sakedik aplikasi anu ngagabungkeun gambar nangtung sareng pidéo sareng gambar horisontal sanésna, jumlahna omong kosong dina bagian Apple sareng éta miceunan seueur rohangan di sekitar tangkepan, sakumaha urang tingali dina gambar di luhur. Tapi sakumaha anu kuring parantos dikoméntaran, ngan ukur aplikasi anu pangkolotna nyaéta anu nunjukkeun kombinasi duanana jinis tangkepan, anu ngahasilkeun pangaruh anu rada awon nalika urang robih tina hiji néwak kana gambar anu sanés.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.