Google Maps diénggalan kalayan dukungan kanggo pangiriman bumi

Ikon peta Google

Sedengkeun Apple fokus dina akhir-akhir ieu dina nawiskeun inpormasi ngeunaan transportasi umum, jalma-jalma di Google teras-terasan ningkatkeun layanan peta na nambihan fungsi-fungsi énggal supados langkung gampang sareng gampang ngagunakeun aplikasi éta. pikeun kaperluan salain ngan saukur milarian alamat. Jalma-jalma ti Mountain View nembé ngaluarkeun pembaruan énggal ngahontal versi 4.24 nambihan fungsi anu tiasa janten mangpaat pisan pikeun pangguna anu resep mesen tuangeun di bumi. Fungsi énggal ieu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun pesenan langsung di perusahaan-perusahaan anu cocog sareng aplikasi sahingga dahareun tiasa dikirimkeun ka kami.

Ku cara kieu upami anjeun milari réstoran sareng éta ogé ngagaduhan jasa pangiriman bumi anjeun tiasa mesen ngalangkungan Google Maps, ku ngaklik on Tempat anu dipendakan dina detil lokasi. Ngaklik pilihan ieu bakal muka halaman wéb jasa pangiriman bumi dimana urang tiasa gancang mesen.

Vérsi 4.24.0 ogé parantos ngaoptimalkeun cara urang tiasa nyandak sareng nambihan poto situs langsung tina Google Maps, nawiskeun antarbeungeut anu ningkat sareng intuitif pisan. Salaku tambahan ku pembaruan ieu kami ogé tiasa mendakan kode lokasi anu henteu ngagaduhan nami di jalan. Fitur ieu jalanna kana vérsi Android Google Maps dina awal taun. Kami tiasa ngaunduh aplikasi Google Maps gratis ngalangkungan tautan anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tungtung tulisan ieu.

Naon anu énggal dina versi 4.24 tina Google Maps

  • Ngadamel pesenan ka jasa pangiriman katuangan (kasadiaan terbatas gumantung nagara)
  • Cara nyandak sareng nambihan poto situs langsung tina Google Maps parantos dioptimalkeun
  • Gampang terang kode lokasi geografis pikeun sistem kode tambah dimana waé di dunya: anjeun kedah nempatkeun pin dina tempat anu anjeun pikahoyong

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.