Lumino City, petualangan sareng puzzles dina iPhone anjeun

lumino-kota

Lumino City mangrupikeun gim anu sumping ka Apple Store berkat State of Play Games. Petualangan teka-teki anu hadé anu kalebet carita anu panasaran, sareng éta yén sadaya skénario anu urang tiasa mendakan salami carita didamel sacara miniatur dumasar kana karton sareng kertas ku pangembang. Kaulinan teka-teki sareng platform ieu henteu sapertos naon-naon anu parantos urang tingali sateuacanna, stroke orisinalitas anu diperyogikeun pisan dinten ayeuna sareng éta ogé henteu nganggo modél Freemium tangguh anu parantos modis, janten urang tiasa ngaraos gim pinuh ku mayar ngan sakali.

Kaulinan anu hebat ieu henteu nguciwakeun saha waé, grafik na sareng kapanasaranan setting na ngan saukur hébat, éta lengkep dumasar kana kota anu diciptakeun ku pengembang ti mimiti, dumasar kana karajinan sareng imajinasi. Hasilna ngan saukur megah, warnana, pamandangan sareng pamekaran parantos matak narik ati pikeun sadayana. Soundtrack mangrupikeun kasuksésan anu sanés ku tim pangembangan, éta henteu beurat atanapi repetitive, éta mangrupikeun perusahaan latar anu sampurna ngalengkepan gim video tanpa ngajantenkeun monoton, kasuksésan anu sanés.

Dina pertandingan urang kedah mendakan carita Lumi sareng akina. Dina mimiti buruan, akina diculik janten Lumi kedah ngajajah kota pikeun milarian terang naon anu lumangsung ka akina. LPamaén kedah méréskeun tatarucingan di sapanjang kota kalayan tujuan pikeun mendakan bebeneran, sacara ati-ati, sabab sadaya tatarucingan aya hubunganana, janten bagian tina ngan ukur hiji. Kaulinan nawiskeun sajumlah antara dalapan sareng sapuluh jam maén ngan € 4,99, tanpa mayar terintegrasi, anu ngajantenkeun pikaresepeun pisan pikeun masarakat, éta waktos anu saé pikeun nyobaan anu béda.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.