PhoneExpander ngabantosan anjeun ngosongkeun rohangan dina iPad atanapi iPhone anjeun

phoneexpander-1

Ngajalankeun luar rohangan dina iDevice anjeun? Sering mupus gambar, poto, video, aplikasi sareng bahkan daptar bacaan Safari henteu cekap pikeun ngosongkeun rohangan anu diperyogikeun, masalahna aya dina folder «Batur», mangrupikeun serangkaian file sistem anu urang teu tiasa aksés sacara manual, urang terang sababaraha alternatif pikeun méréskeun masalah ieu sapertos Tongbu atanapi PhoneClean. PhoneExpander ngabantosan anjeun ngosongkeun rohangan dina iPad atanapi iPhone anjeun.

Intina nyaéta kategori misterius "Lain" anu ditingalikeun ku iTunes nalika nyambungkeun alat kana komputer. Bagéan ieu digunakeun ku ios pikeun nyimpen data samentawis, file cache aplikasi, sareng barang-barang anu dicandak ngalangkungan fitur pembaruan latar tukang iOS pikeun ngirangan waktos loading.

Salain ti malikkeun alatna, teu aya jalan anu gampang pikeun pulih sacara manual rohangan ieu, tapi Niza Mohawk parantos nyiptakeun aplikasi pikeun Mac anu ngalangkungan saha waé - bahkan anu paling anyar - tiasa ngosongkeun rohangan ieu dina iPhone atanapi iPad dina sababaraha menit. . Henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun kosongkeun bagian "Batur", tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngahapus cache, salinan cadangan sareng ngahapus aplikasi sareng musik.

Sakumaha urang tiasa tingali dina poto, PhoneExpander lumayan saderhana dianggo. Nalika nyolok iPad atanapi iPhone kana Mac, ménu utama bakal otomatis dibuka sareng pilihan ieu: Hapus file samentawis, mupus aplikasi sareng bersihkeun poto sareng musik.

Ngabersihan poto

Ngahapus seueur poto sareng video HD mangrupikeun cara paling gancang pikeun ngahémat tempat panyimpenan, sarengFitur ieu ngamungkinkeun anjeun ngosongkeun rohangan ku nyadangkeun poto dina alat anjeun kana komputer.

Mimiti parios kotak "Pidéo" atanapi "Poto" pikeun ngamimitian. Pilih tujuan cadangan anjeun di sisi katuhu sareng tungtungna dina timeline pilih tina sabaraha umur anjeun hoyong poto dihapus.

Pikeun bérés, pencét dina "Cadangan & Mulangkeun" anu bakal muncul di katuhu handap pikeun ngamimitian prosedur.

TeleponExpander-poto

Cabut aplikasi

Pilihan ieu dianggo pikeun nangtoskeun sabaraha panyimpenan urang anu dianggo pikeun aplikasi, ngagolongkeun ukuranana. Pikeun miceunana, urang cukup tandaan na nalika kami parantos milih, pencét di pojok katuhu handap dina «Cabut X dipariksa (Xx Gb)»

phoneexpander-4

Hapus file samentawis

Ieu konci pikeun ngabersihan bagian «Batur». Sakumaha saderhana ngaleungitkeun aplikasi, urang ngan saukur milih aplikasi anu cache na file samentawis anu kami hoyong bersihkeun teras pencét dina «Hapus». Disarankeun, contona, upami urang gaduh daptar offline di Spotify atanapi file dina Dropbox favorit kami henteu nandaan aplikasi ieu, sabab éta ogé bakal mupus file-file éta, anu sanaos samentawis aya ku pilihan urang nyalira.

phoneexpander-2

Reresik musikna teu acan sayogi, tapi pamekar mastikeun yén anjeun bakal tiasa ngahapus lagu tina alat ku metoda anu sami sareng poto, nyadangkeun cadangan.

TeleponExpander

PhoneExpander tiasa dipésér ngalangkungan halaman wéb resmi sareng di link ieu unduh langsung. Ayeuna mangrupikeun vérsi Béta sahingga gratis, tapi nalika dileupaskeun spring ieu dina versi pamungkasna bakal dibanderol sakitar $ 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco cenahna

    Éta pikeun Windows?

    1.    lologan cenahna

      Éta ngan ukur sayogi pikeun Mac

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Ayeuna ngan ukur aya pikeun Mac. Kanggo Windows ogé aya Telepon Cleaner, anu ogé ngabersihan telepon rada saé sareng ngagaduhan sababaraha fungsi.